Έτοιμος και χωρίς απρόοπτα για το αυριανό ματς ο Π.Ο.Α - Αρνητικά όλα τα rapid test!

Ολοκληρώθηκε σήμερα (8/5) το πρωί χωρίς κανένα απρόοπτο η προετοιμασία της ομάδας, μας για το αυριανό (17:00, Crete2day.com) εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Πόρο, για την 9η αγωνιστική του κρητικού ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Αρνητικά ξανά όλα τα rapid test  που υποβλήθηκαν σήμερα αργά το απόγευμα  ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και άνθρωποι της ομάδας. 

Στην σημερινή, τελευταία προπόνηση, ο Αντώνης Ανδρουλάκης είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να ολοκληρώνουν κανονικά το πλήρες πρόγραμμά της και να είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με τον Πόρο, πλην του τιμωρημένου Ανδρέα Χατζηανδρέου, που αποβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στο ΣΥΝΚΑ.

Επίσης σήμερα, αργά το απόγευμα, παίκτες, προπονητικό τιμ και άνθρωποι του Π.Ο.Α έκαναν ξανά τα rapid test βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου με τα αποτελέσματα όλων να βγαίνουν αρνητικά!

Με ανεβασμένη ψυχολογία και μεγάλη διάθεση, όλοι στον Π.Ο.Α δηλώνουν πανέτοιμοι για το αυριανό, πολύ σημαντικό ματς με μοναδικό στόχο πάντα την νίκη και τους τρεις βαθμούς!

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top