Μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον στην τηλεκπαίδευση του Κεραυνού!

Μια ακόμα τηλεκπαίδευση πραγματοποιηθήκε στα τμήματα της ομάδας μας, αυτή τη φορά για τον Κεραυνό, χθες το απόγευμα (7/12).
Πολύ χρήσιμο για ακόμα μια φορά το περιεχόμενο και τα θέματα της τηλεκπαίδευσης όπως μεγάλη ήταν και η συμμετοχή με περίπου 35 παιδιά να παίρνουν μέρος, δείχνοντας ξεκάθαρα πως η επικοινωνία μεταξύ τους και το να παραμένουν όλοι μια οικογένεια είναι πολύ σημαντική και πάνω απ'όλα.

Παρόντες για να μιλήσουν με τα παιδιά εκτός τον προπονητή της ομάδας Άρη Μαυρογιαννάκη, ήταν ο προπονητής του Ερμή Ατσαλένιου Βασίλης Κασσαπάκης και ο υπεύθυνος Ακαδημιών Νίκος Μακράκης.

Ακόμα, συμμετείχε και ο γυμναστής του Π.Ο.Α Κώστας Κεφαλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε με οδηγίες και διευκρινήσεις στα προγράμματα που δίνονται στους αθλητές ανά 15 ημέρες στην καραντίνα, μέσα από τα οποία θα μπορέσουν να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση γίνεται.

Ακόμα, ήταν παρών δύο παιδιά από την πρώτη ομάδα που με χαρά δέχτηκαν την πρόσκληση του Άρη Μαυρογιαννάκη.

Ο Δημήτρης Ρωμανάκης, που μίλησε μεταξύ άλλων για την διαδρομή του από την Ακαδημία του Π.Ο.Α ως την μεγάλη ομάδα και ο Νίκος Κερμενίδης για το ξεκίνημα του από τον ιστορκό Ηρακλή, την περίοδο που ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αρκετά ακόμα.
Τόσο ο Δημήτρης όσο και ο Νίκος ανέφεραν πολύ χρήσιμα στοιχεία και συμβουλές που θα βοηθήσουν τα νέα παιδιά κι ακόμα εξιστόρησαν πολλά γεγονότα που τους έχουν συμβεί και τους έχουν κάνει εντύπωση από τα γήπεδα.

Τα παιδιά του Κεραυνού έθεσαν τα ερωτήματά τους, τοποθετήθηκαν κι εκείνα σε σχέση με όσα άκουσαν κι επίσης είπαν με μεγάλη χαρά στους προπονητές τους πόσο σημαντικό είναι αυτό που συμβαίνει με τις τηλεκπαιδεύσεις αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο της καραντίνας.

Το κλείσμο έγινε με την ανανέωση του ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες.

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top