Σέντρα στις 18:00 στο αυριανό, δεύτερο φιλικό προετοιμασίας με τον Ρωμανό!

Αύριο, Παρασκευή (14/8) στις 6 το απόγευμα προγραμματίστηκε η έναρξη του δεύτερου φιλικού προετοιμασίας της ομάδας μας, με αντίπαλο τον Ρωμανό στο Ατσαλένιο.

Έτσι, οι "πράσινοι" μετά το περασμένο Σάββατο (8/8) και το ισόπαλο (1-1) με καλή παρουσία, ματς κόντρα στον ΠΑΟ Κρουσώνα, θα μπουν ξανά στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να "ρολάρουν" όλο και περισσότερο όσο περνάει ο καιρός και να γίνονται καλύτεροι και πιο έτοιμοι παιχνίδι με παιχνίδι.

Μετά την συμπλήρωση λοιπόν τριών εβδομάδων σκληρής δουλειάς στην προετοιμασία, επιθυμία της ομάδας του Αντώνη Ανδρουλάκη είναι να αποτυπώνεται σιγά σιγά και στο τερέν, σε συνθήκες αγώνα όσα δουλεύονται στις προπονήσεις.

Η αναμέτρηση είναι κεκλεισμένων των θυρών, με την είσοδο να απαγορεύεται αυστηρά σε όσους δεν έχουν εργασία στο χώρο του γηπέδου.

Παραταύτα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίζετε τι συμβαίνει στο Ατσαλένιο, καθώς η σελίδα μας θα σας ενημερώνει εκτενώς σε Facebook και instagram για την εξέλιξη του ματς και θα σας μεταφέρει εικόνα με φωτογραφικό υλικό.

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top