Στον Άγιο Νικόλαο για το σημερινό φιλικό με τον ΑΟΑΝ η ομάδα μας - Δήλωση Αντώνη Ανδρουλάκη

Στον Άγιο Νικόλαο θα μεταβεί σήμερα (22/8) η αποστολή του ΠΟΑ, προκειμένου να παίξει το τρίτο φιλικό προετοιμασίας της κόντρα στον ΑΟΑΝ, μια ομάδα που θα αντιμετωπίσει και στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Σέντρα στις 18:00. Ενημέρωση για την εξέλιξη του από την επίσημη σελίδα της ομάδας μας. 

Η σκληρή δουλειά της προετοιμασίας συνεχίζεται στο Ατσαλένιο για τον ΠΟΑ υπό τις οδηγίες του Αντώνη Ανδρουλάκη και των βοηθών του, με την ομάδα να προετοιμάζεται κατάλληλα και όλο και πιο εντατικά για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Την βδομάδα που διανύσαμε όπως και την προηγούμενη, το αντικέιμενο προπόνησης για τους "πράσινους" είχε να κάνει με το αμυντικό κομμάτι. Οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν με ατομική άμυνα και στην συνέχεια με υποομαδική σε όλες τις φάσεις και τα σενάρια που μπορούν να προκύψουν. Άμυνα στο δικό μας μισό, στα 2/3 και στα 3/3.

Διαθέσιμοι όλοι οι ποδοσφαιριτές για το σημερινό ματς, πλην του Ανέστη Αναστασιάδη που θα απουσιάσει λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Μετά το τέλος της χθεσινής (21/8) τελευταίας χρονικά προπόνησης πριν το φιλικό με τον Άγιο Νικόλαο, ο τεχνικός της ομάδας μας Αντώνης Ανδρουλάκης, μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας, αναφέροντας τα παρακάτω:

"Το αυριανό φιλικό είναι ένα καλό τεστ για εμάς, για να δούμε που βρισκόμαστε και αν έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά σε σχέση με το περασμένο, στις φάσεις που έχουμε δουέψει. Είναι ένα φιλικό όπως όλα τα άλλα στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για το πρωτάθλημα".

Τέλος, να αναφέρουμε πως θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίζετε τι συμβαίνει στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου, καθώς η σελίδα μας θα σας ενημερώνει εκτενώς σε Facebook και instagram για την εξέλιξη του ματς και θα σας μεταφέρει εικόνα με φωτογραφικό υλικό.

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top