Αντώνης Ανδρουλάκης: "Να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα σαν να είναι ο τελευταίος και να δώσουμε όλη μας την ψυχή για την νίκη"

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Π.Ο.Α P.O.Atsaleniou.gr, παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας μας Αντώνης Ανδρουλάκης.

Μιλώντας για το πολύ σημαντικό ματς της Κυριακής κόντρα στον ΑΟΑΝ, ο κόουτς του Π.Ο.Α ανέφερε χαρακτηριστικά πως όλοι θα πρέπει να δώσουν τα πάντα για την νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα που είναι ψηλά στην βαθμολογία. Επίσης, αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Π.Ο.Α για να πάρει τους υπερπολύτιμους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά:

"Την Κυριακή έχουμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι όπως άλλωστε είναι όλα στην κατηγορία με την ομάδα του Αγίου Νικολάου, μια ομάδα αρκετά καλή η οποία βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία. Εμείς με ανεβασμένη ψυχολογία προετοιμαζόμαστε γι' αυτό το παιχνίδι και θα ειμαστε έτοιμοι να κάνουμε ακόμα μια νίκη. Εύχομαι να γίνει ενα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος.

Το πιο σημαντικό για να φέρουμε την νίκη πιο κοντά είναι να έχουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας, να είναι η επικοινωνία μας σε υψηλό βαθμό και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Επίσης, να αντιμετωπίσουμε και αυτόν τον αγώνα σαν να ειναι τελικός, σαν να ειναι ο τελευταίος, να μπούμε στο γηπεδο και να δώσουμε όλη μας την ψυχή για την νίκη"

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top