Απλοποίησε από νωρίς τα πράγματα και πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στην Νεάπολη ο Π.Ο.Α

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της ομάδας μας από την έδρα της Νεάπολης, σήμερα Κυριακή (18/10) στην εναρκτήρια αγωνιστική του κρητικού ομίλου στην Γ' Εθνική. Το σύνολο του Αντώνη Ανδρουλάκη επικράτησε με 0-2, έχοντας ακόμα πληθώρα φάσεων για παραπάνω τέρματα, ενώ παράλληλα δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου.

Το σκορ για τους "πράσινους" άνοιξε στο 22ο λεπτό, όταν ο Κερμενίδης έκανε την κάθετη, ο Μέμμος βρέθηκε απέναντι από τον Γκογκόση τον οποίο προσπέρασε με ψυχραιμία και σε κενή εστία πλάσαρε για το 0-1.
Δοκάρι και πάλι με τον Μέμμο πέντε λεπτά αργότερα, με εξαιρετικό σουτ έπειτα από στρώσιμο του Καϊμακαμούδη.

Το 0-2 διαμορφώθηκε στο 35' με την τελική πάσα να έρχεται ξανά από τα πόδια του Νίκου Κερμενίδη και τον Γκελοσάνι να εκμεταλλεύεται τον χώρο και τον χρόνο που είχε για να εκτελέσει εντός περιοχής, "γράφοντας", το όπως αποδείχτηκε, τελικό σκορ με το κεφάλι.

Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος, η ομάδα μας είχε ουκ ολίγες ευκαιρίες για να διευρίνει αρκετά τον δείχτη του σκορ όμως ο Γκογκόσης σε πολλές από αυτές πραγματοποίησε πολύ καλές και δύσκολες επεμβάσεις.

Από την πλευρά των γηπεδούχων έγιναν δύο σουτ με τον Γκέκα στο πρώτο μέρος, χωρίς ωστόσο κάποιο να βάλει δύσκολα στον Γιαγκιόζη.

Έτσι, ο Π.Ο.Α ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις βάζοντας τους πρώτους τρεις βαθμούς στο σακούλι. Πλέον, στρέφει την προσοχή του για το ματς της 2ης, εμβόλιμης αγωνιστικής την ερχόμενη Τετάρτη (21/10,16:00) στο Ατσαλένιο με αντίπαλο την Δαμάστα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΕΑΠΟΛΗ: Γκογκόσης, Γκέκα, Ψαλιδάκης, Τουτουδάκης, Φαγάς, Βερούσι, Αγγελόπουλος, Χρυσαφόπουλος (90’ Παντερμαράκης), Μουζιούρας, Φερέιρα (85’ Ρογδάκης), Παράσχος

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Νάτος (76’ Μανιαδάκης), Αναστασιάδης, Τσιρούδης (81’ Βοργιάς), Σαμουηλίδης, Σένκα (81’ Παναγιωτάκης), Καιμακαμούδης, Κερμενίδης, Γκελοσάνι, Μέμμος (65’ Ξυλούρης), Πατινιώτης

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top