"Αυτοκτονία" δίχως προηγούμενο, έΧασε δικό του ματς ο Π.Ο.Α (2-2) κόντρα στον ΑΟΑΝ

Σε ένα ματς που ο Π.Ο.Α ήταν καλύτερος καθόλη την διάρκειά του κάνοντας ευκαιρίες, πιέζοντας ψηλά από το ξεκίνημα και χωρίς να κινδυνεύει ουσιαστικά όταν ο αντίπαλος είχε περισσότερο την μπάλα στα πόδια, ισοφαρίστηκε στο 100' (2-2) πετώντας δύο πολύτιμους βαθμούς που άξιζε 100% σήμερα από την προσπάθεια και την παρουσία του στο γήπεδο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, την πίεση ψηλά, τις ευκαιρίες και το γκολ στο 33', χωρίς την παραμικρή απειλή για τα καρέ του Γιαγκιόζη.
Στο 27' ο Χατζηανδρέου απείλησε με σουτ, όμως η μπάλα πέρασε έξω, για να έρθει το γκολ έξι λεπτά αργότερα από ωραία κάθετη του Ρουμπάκη και ψιλοκρεμαστό σουτ του Ολιβέιρα για το 1-0. Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στο 42' ο ίδιος παίκτης σούταρε προς την εστία με τον Δερμιτζάκη να αποκρούει ενώ στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Τσιρούδης βρέθηκε σε πλεονεκτικό σημείο για το σουτ που πέρασε όμως άουτ.

Λήξη για την ανάπαυλα με το φτωχό 1-0 υπέρ της ομάδας μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο όμως εκτός από κάποιες στημένες φάσεις που έφεραν χωρίς μεγάλο κίνδυνο την μπάλα στην περιοχή μας δεν υπήρχε μεγάλη ανησυχία.
Στο 65' ο διαιτητής Σταυρουλάκης είδε παράβαση στην περιοχή από τον Λουμπάκη κι έδωσε πέναλτι για τον ΑΟΑΝ. Εύστοχος ο Μηνάς παρά την προσπάθεια του Γιαγκιόζη που έπεσε σωστά για το 1-1.

Στο 72ο λεπτό μετά από ένταση και αψιμαχίες, Λουμπάκης για τον Π.Ο.Α και Αυγουστάκης για τον ΑΟΑΝ αποβλήθηκαν.

Η ομάδα μας άσκησε μεγάλη πίεση και προσπάθησε πολύ για το γκολ που τελικά ήρθε στο 94' με τον Φώτη Καϊμακαμούδη να κερδίζει πέναλτι και να το μετατρέπει σε γκολ για το 2-1.

Στην τελευταία φάση του ματς και συγκεκριμένα στο 100ο λεπτό σε μια αδράνεια της άμυνάς μας στην πιο ακατάλληλη στιγμή, ο Χριστόπουλος βρήκε ελάχιστο χώρο για να εκτελέσει, κάνοντας το τελικό 2-2

Ένα τελικό αποτέλεσμα πικρό όσο και άδικο για τους "πράσινους", που όμως πρέπει να κοιτάξουν μπροστά κρατώντας τα θετικά στοιχεία που έβγαλαν σήμερα στον αγωνιστικό χώρο και να είναι έτοιμοι στο επερχόμενο ματς κυπέλλου με τον Γιούχτα την ερχόμενη Κυριακή αλλά και στο ματς για το πρωτάθλημα με τον Αλμυρό σε δύο έβδομάδες.

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Σαβουϊδάκης, Μπολάκης, Λουμπάκης, Ρομπάκης, Χατζηανδρέου (28’ λ.τρ. Τσιρούδης), Καϊμακαμούδης, Ολιβέιρα (86’ Σένκα), Χαρίτος, Κερμενίδης (86’ Νικόλι) Μεϊρέλες.

ΑΟΑΝ: Δερμιτζάκης, Δολαψάκης, Αυγουστάκης, Πιθαρούλης, Τσανάι, Φουκαράκης, Παπαδόπουλος (87’ Μ. Πάγια), Μηνάς, Νοκάι (79’ Χριστόπουλος), Κίτος, Παλ(75’ Τζιλάι).

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top