Δήλωση του Μάνου Βοργιά στο poatsaleniou.gr

Στην επίσημη σελίδα του Π.Ο.Α, poatsaleniou.gr παραχώρησε δηλώσεις ο ποδοσφαιριστής της ομάδας και παιδί των Ακαδημιών μας, Μάνος Βοργιάς. Αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας, τα δύο επίσημα φετινά ματς στο Κύπελλο Ελλάδας, για το σημερινό φιλικό στο Τυμπάκι, για την επερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν αλλά και για τον ίδιο.

Αναλυτικά:

Για την προετοιμασία που συνεχίζεται και τα δύο ματς Κυπέλλου: "Είμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας κι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να βάλουμε νέα πράγματα. Στην ομάδα υπάρχει πολύ καλό κίμα και όλοι, μαζί με τον προπονητή μας προσπαθούμε για το καλύτερο.
Στα δύο ματς για το Κύπελλο Ελλάδας αγωνιστήκαμε απέναντι σε δύο αξιόλογες ομάδες. Ανά διαστήματα πιάσαμε αρκετά καλή απόδοση, παρόλαυτα είχαμε και λάθη τα οποία δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις".

Για το σημερινό φιλικό στο Τυμπάκι κόντρα στην τοπική ομάδα: "Θα αγωνιστούμε απέναντι σε μια πολυ καλή ομάδα, με καλούς κι έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα πρωταγωνιστήσει φέτος στην Α1 ΕΠΣΗ. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε ότι δουλεύουμε και να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε.

Για την νέα αγωνιστική περίοδο και τον ίδιο: "Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο στο νέο πρωτάθλημα και μέσα από καλό ποδόσφαιρο και τα πράγματα που θέλουμε να έχουμε στο γήπεδο, να παίρνουμε και τις νίκες που θα μας κρατούν ψηλά. Για μένα, προσπαθώ καθημερινά και θέλω να βελτιώνομαι μέρα με την μέρα, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top