Δήλωση του προπονητή μας Αντώνη Ανδρουλάκη!

Για την επιστροφή στις προπονήσεις έπειτα από σχεδόν πέντε μήνες και στην επανέναρξη της Γ' Εθνική κατηγορίας, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο Poatsaleniou.gr ο προπονητής της ομάδας μας Αντώνης Ανδρουλάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όλοι στην ομάδα περιμένουν πως και πως να αγωνιστούν ξανά σε επίσημο παιχνίδι.

Ακόμα, μίλησε για το κομμάτι της προπόνησης, για το πόσο δύσκολο είναι να επανέλθουν σε καλό αγωνιστικό επίπεδο οι ποδοσφαιριστές μετά από την πολύμηνη παύση του πρωταθλήματος, αλλά και τους στόχους του προπονητικού τιμ πάνω σε αυτό.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Αντώνη Ανδρουλάκη:

Για την επιστροφή στις προπονήσεις και την συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις:

"Είναι πολύ ευχάριστο που έχει ξεκινήσει η διαδικασία τουλάχιστον των προπονήσεων μετά από περίπου πέντε μήνες, περιμένουμε πως και πως να ξαναπαίξουμε επίσημο παιχνίδι. Δουλεύουμε από την πρώτη μέρα ξέροντας ότι είναι περιορισμένος ο χρόνος προετοιμασίας μέχρι να ξεκινήσουν πάλι επίσημες υποχρεώσεις. Έχουμε μπει στην διαδικασία να δουλεύουμε κάποια πράγματα λίγο πιο γρήγορα γιατί ο χρόνος είναι λίγος, είτε έχει να κάνει με το επιθετικό και με το αμυντικό κομμάτι, είτε με τις μεταβάσεις. Κοινώς τα τρέχουμε λίγο όλα τα κομμάτια. Πρώτος μας στόχος είναι, όπως έχουμε πει και με τους ποδοσφαιριστές, να έρθουμε στην κατάσταση που ήμασταν πριν σταματήσει το πρωτάθλημα".

 

Για το πόσο δύσκολο είναι να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές σε καλή κατάσταση μετά από την πολύμηνη παύση:

"Είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό, γιατί σκεφτείτε ότι στην περίοδο προετοιμασίας κάθε ομάδας σε φυσιολογικές συνθήκες, ο ποδοσφαιριστής κάθεται 20 μέρες, άντε το πολύ ένα μήνα σε πλήρη ανάπαυση. Τώρα οι πέντε μήνες φανταστείτε πόσο μεγαλύτερο διάστημα είναι το οποίο βρίσκεται σε αδράνεια ο ποδοσφαιριστής και πόσο δυσκολότερο είναι να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα. Επίσης υπάρχει κι ένα θέμα που προσπαθούμε να αποφύγουμε, να μην έχουμε μακροπρόθεσμα τραυματισμούς, εννοώ στην εξέλιξη του πρωταθλήματος όταν το φορτίο θα είναι πολύ μεγάλο να μην έχουμε τραυματισμούς. Είναι πρωτόγνωρο και για εμάς αυτό, προσπαθούμε να κάνουμε ένα πάντρεμα και να μας βγει ως το τέλος".

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top