Ενισχύεται και προσθέτει ποιότητα στην μεσαία γραμμή με Παπασπύρο η ομάδα μας! "Γνωρίζω το μέγεθος της ιστορίας του Π.Ο.Α"

Το Δ.Σ. του Π.Ο.Α είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Παπασπύρο, με την ομάδα μας να επιτυγχάνει μια πολύ ποιοτική προσθήκη στην μεσαία γραμμή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενός παίκτη με μεγάλη ποιότητα και πολλές σημαντικές παραστάσεις.

Γεννημένος στις  23/01/1996, αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής (έχει αγωνιστεί και ως στόπερ) και ήταν από τα μεγάλα ταλέντα της γενιάς του καθώς πέρασε από όλες τις "μικρές" Εθνικές ομάδες, έχοντας μάλιστα 18 συμμετοχές.

Ξεκίνησε από την ομάδα του Ατρόμητου όπου αγωνίστηκε και δύο χρόνια με επαγγελματικό συμβόλαιο, έπαιξε στον Ιωνικό (με τον οποίο έπαιξε και αντίπαλος της ομάδας μας) ενώ κάποιοι ακόμα ποδοσφαιρικοί του σταθμοί ήταν Ιάλυσος, Κερατσίνι, Πανελευσινιακός, ΑΟ Καραβά και Παναργειακός πριν συμφωνήσει σε όλα με την Διοίκηση της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Σπύρο η οικογένεια του Π.Ο.Α σε καλωσορίζει και σου εύχεται μια σεζόν γεμάτη υγεία κι επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας!

Παρακάτω τι δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Π.Ο.Α ο Σπύρος Παπασπύρος για την συμφωνία του με την ομάδα μας και την νέα χρονιά:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την συμφωνία με την Διοίκηση του Π.Ο.Α. Ήθελα χρόνια να αγωνιστώ στην Κρήτη καθώς έχω έρθει μόνο σαν αντίπαλος και πάντα θυμάμαι τις ομάδες της Κρήτης δυνατές και με κόσμο. Γνωρίζω τον Π.Ο.Α και το μέγεθος της ιστορίας του και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για να επανέλθει στις Εθνικές κατηγορίες. Εύχομαι καλή σεζόν σε όλους μας με υγεία και στο τέλος της με πολλή δουλειά να πετύχουμε αυτό που θέλουμε".

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top