Έτοιμο το P.O.Atsaleniou-Shop για τις ηλεκτρονικές σας παραγγελίες! Support your Team!

Σε λειτουργία βρίσκεται το E-Shop της ομάδας μας για ηλεκτρονικές παραγγελίες των επετειακών και όχι μόνο προϊόντων της Μπουτίκ, με εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Μπαίνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας Poatsaleniou.gr, υπάρχει στην κορυφή ξεχωριστή ενότητα "ΜΠΟΥΤΙΚ", στην οποία θα δείτε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα, τα επετειακά με χρυσά γράμματα για τα 70 χρόνια ζωής του Π.Ο.Α μας να τα κοσμούν, αλλά και αρκετά ακόμα.

Θα βρείτε εμφανίσεις της ομάδας μας, φόρμες προπόνησης και αποστολής, ρουχισμό αποστολής, μάσκες, λαιμουδιέρες, κασκόλ, λάβαρα, σακίδια, φούτερ, μπουφάν κ.ά. Το επόμενο διάστημα θα προστεθούν αρκετά ακόμα προϊόντα ρουχισμού (T-shirts) αλλά και αξεσουάρ (μπρελόκ, μαξιλαράκια κ.ά). 

Μέσα από απλά και γρήγορα βήματα, βάλτε στο ηλεκτρονικό καλάθι αυτό ή αυτά που σας ταιριάζουν, ολοκληρώστε την παραγγελία σας κι επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής και αποστολής ή παραλαβής που επιθυμείτε.

Στην συνέχεια, θα σας αποσταλεί μήνυμα με τον κωδικό της παραγγελίας σας και όταν είναι έτοιμη θα λάβετε mail για να την παραλάβετε όπως έχετε επιλέξει!  

Support your Team!

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top