Έτοιμος ο Π.Ο.Α για Ιεράπετρα - Δήλωση Λεονάρντο Νίκολι: "Είμαστε αποφασισμένοι να γυρίσουμε την κατάσταση"

Ολοκληρώθηκε σήμερα (22/1) με πρωινή προπόνηση στο Ατσαλένιο, η μίνι προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Αναγέννηση Ιεράπετρας.

Εκτός των μακροχρόνια απόντων Πατινιώτη, Σαμουηλίδη και Σένκα, όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του Ανέστη Αναστασιάδη για ένα ματς που η νίκη είναι μονόδρομος εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Στην αποστολή και ο Μάνος Μπολάκης.

Οι παίκτες της ομάδας μας θα γευματίσουν αύριο στο ψητοπωλείο "Πεινάς Μηνάς" κι εν συνεχεία θα μεταβούν στο γήπεδο όπου θα γίνει παρουσίαση και αναχώρηση στις 12:00.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Λεονάρντο Νίκολι, παραχώρησε δηλώσεις στο poatsaleniou.gr τονίζοντας πως εκείνος και οι συμπαίκτες του είναι αποφασισμένοι να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: "Το τελευταίο αποτέλεσμα στις Αρχάνες δεν ήταν αυτό που θέλαμε και σίγουρα δεν το αξίζαμε όμως το αφήνουμε πίσω και όλα τα παιδιά είμαστε αποφασισμένοι να γυρίσουμε την κατάσταση για να ανέβει βαθμολογικά η ομάδα εκεί που πρέπει. Έχουμε πίστη και με τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα θα δώσουμε το 100% αύριο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε πολύ".

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top