Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Γιούχτα

Ολοκλήρωσε την ολιγοήμερη προετοιμασία του ο Π.Ο.Α και είναι πανέτοιμος για το αυριανό (16/5, 17:00, Crete2day.com) πολύ σημαντικό εκτός έδρας ματς απέναντι στον Γιούχτα, στο τέλος μιας εβδομάδας πολύ υψηλών απαιτήσεων. Μια σημαντική απουσία από την αποστολή, αρνητικά τα rapid test που υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος σήμερα το απόγευμα.

Η ομάδα μας έφτασε στο τέλος του προγράμματος των προπονήσεων και θα πάει στις Αρχάνες με μία αλλά σημαντική απουσία, αυτή του Λεονάρντο Σένκα ο οποίος αποβλήθηκε στη Σοχώρα με αντίπαλο τον Ρεθυμνιακό.

Μέσα σε ελάχιστες ημέρες έπειτα από τις νίκες κόντρα σε Πόρο και Ρεθυμνιακό, οι "πράσινοι" θα δώσουν ακόμα ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι ματς με μοναδικό και συνεχή στόχο τους τρεις βαθμούς, με καλό κι ελκυστικό ποδόσφαιρο. 

Οι 21 που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι εξής:

Γιαγκιόζης, Ρουμπάκης Γ., Κερμενίδης, Χατζηανδρέου, Ξυλούρης, Πατινιώτης, Αναστασιάδης, Ρουμπάκης Μ., Κενδριστάκης, Σαμουηλίδης, Δωματάς, Αννιτσάκης, Νάτος, Γκελοσάνι, Καλαϊτζάκης, Βοργιάς, Παναγιωτάκης, Τσιρούδης, Καϊμακαμούδης, Μέμμος, Νίκολι

Η αποστολή της ομάδας μας θα γευματίσει αύριο στη 13:00 και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για τις Αρχάνες στις 15:00.

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top