Η αποστολή της ομάδας μας και η δήλωση του Αντώνη Ανδρουλάκη για το ματς στα Χανιά

Με τρεις απουσίες και δύο επιστροφές θα μεταβεί αύριο στα Χανιά η ομάδα μας για το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά (17:00). Η μίνι προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τον Γιώργο Μέμμο να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον προσαγωγό, το οποίο "κληρονόμησε" από το ματς της Κυριακής κι έτσι δεν θα συμπεριλυφθεί στην αποστολή. Ο Γιάννης Δωματάς δεν θα είναι στα πλάνα του προπονητικού τιμ λόγω καρτών και ο Μάνος Παναγιωτάκης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αντίθετα, Φώτης Καϊμακαμούδης και Μανόλης Γκελοσάνι, εξέτησαν τις ποινές τους και υπολογίζονται κανονικά.

Μέσα σε ελάχιστες ημέρες έπειτα από την νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Ιεράπετρας, η ομάδα μας θα δώσει ακόμα ένα σημαντικό ματς με ακόμα μια φορά στόχο της την νίκη και το στυλ ποδοσφαίρου που θέλει να έχει. 

Παρακάτω η αποστολή της ομάδας μας για το παιχνίδι με τον Πλατανιά και το σχόλιο του προπονητή του Π.Ο.Α Αντώνη Ανδρουλάκη.

"Πάμε να παίξουμε ακόμα ένα παιχνίδι εκτός έδρας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εμείς καλούμαστε να δείξουμε την αγωνιστική συνέπεια που έχουμε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και να κάνουμε άλλη μια νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν έχει τίποτα να χάσει. Με καλή ψυχολογία θα πάμε αύριο στα Χανιά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Οι 21 που επέλεξε είναι οι εξής:

Γιαγκιόζης, Κονσολάκης, Κερμενίδης, Χατζηανδρέου, Ξυλούρης, Πατινιώτης, Αναστασιάδης, Ρουμπάκης Μ., Κενδριστάκης, Σαμουηλίδης, Αννιτσάκης, Νάτος, Γκελοσάνι, Καλαϊτζάκης, Βοργιάς, Σένκα, Τσιρούδης, Καϊμακαμούδης, Λίλος, Νίκολι, Λέλεκας

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top