Ιδανικό Σαββατοκύριακο για τις ομάδες μας, νίκες για Π.Ο.Α, Κεραυνό και Ερμή Ατσαλένιου!

Ένα αψεγάδιαστο Σαββατοκύριακο από πλευράς αποτελεσμάτων και βαθμολογικής συγκομιδής διήνυσαν οι ομάδες μας, αφού και οι τρεις κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, έχοντας παράλληλα πολύ καλή παρουσία, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και πετυχαίνοντας αρκετά γκολ.

Πρώτα τρίποντα στην σεζόν για Κεραυνό σε Α2 και Ερμή σε Β1 ΕΠΣΗ.

Αρχικά το μεσημέρι του Σαββάτου Π.Ο.Α και Ερμής αγωνίστηκαν την ίδια ώρα (15:00) σε Μισίρια κόντρα σε Άρη Ρεθύμνου και σε Ατσαλένιο με Ελπίδες αντίστοιχα.

Η πρώτη ομάδα κατάφερε μπαίνοντας πολύ δυνατά και με μεγάλη αποφασιστικότητα στο ματς να το "καθαρίσει" από νωρίς (0-3 στο 16' με Καϊμακαμούδη, Κερμενίδη και Νάτο) και κάνοντας την απαραίτητη διαχείριση να φτάσει σε μια εύκολη νίκη με το τελικό 1-3.

Την ίδια ώρα λοιπόν, ο Ερμής Ατσαλένιου νικούσε με το εμφατικό 4-1 τις Ελπίδες εντός έδρας μαζεύοντας τους πρώτους φετινούς βαθμούς του. Τα γκολ πέτυχαν οι Χρονάκης (28'), Κεραλάκης (30', 41') και Χατζηπαράσχος (81').

Ο Κεραυνός τώρα αντιμετώπισε τον Μοχό εκτός έδρας το μεσημέρι της Κυριακής τον οποίο νίκησε με σκορ 3-1. Το 1-0 πραγματοποίησε ο Γιακουμάκης στο 23' και μετά την προσωρινή ισοφάριση των γηπεδούχων ήρθαν τα γκολ των Ξυλούρη και Σαμπροβαλάκη στο 33' και 67' για την νίκη.

Την επόμενη αγωνιστική ο Π.Ο.Α επιστρέφει στο Ατσαλένιο για να υποδεχτεί τον Άρη Σούδας. Εντός έδρας ματς και για τον Κεραυνό απέναντι στο Λίντο, ενώ ο Ερμής Ατσαλένιου θα πάει στο Αρκαλοχώρι  για να παίξει με αντίπαλο την Γαρίπα.

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top