Καλό ποδόσφαιρο, αρκετές φάσεις, δύο γκολ και νίκη απέναντι στον Ρωμανό! (Photos)

Στην πρώτη της νίκη στα φετινά φιλικά προετοιμασίας έφτασε η ομάδα μας, το απόγευμα της Παρασκευής (14/8), με αντίπαλο τον Ρωμανό στο Ατσαλένιο. Το σύνολο του Αντώνη Ανδρουλάκη είχε καθόλη την διάρκεια του ματς τον έλεγχο, την κατοχή της μπάλας ενώ έπαιξε σε αρκετά και μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού καλό ποδόσφαιρο.
Στις αρκετές φάσεις που δημιούργησαν οι "πράσινοι", ως επί το πλείστον και με ωραίες εναλλαγές της μπάλας, πέτυχαν ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο φτάνοντας στην νίκη με 2-0. Στο 21' το σκορ άνοιξε με ωραίο βολέ στην κίνηση ο Καϊμακαμούδης έπειτα από την τελική πάσα του Μανόλη Ρουμπάκη, ενώ το τελικό σκορ "έγραψε" ο Ξυλούρης, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Τσιρούδη και πλάσαρε ιδανικά στα δίχτυα (78').
Περισσότερο προϋποθέσεις, παρά κάποια σημαντική ευκαιρία κατέγραψε η ομάδα της Ελιάς, της οποίας πάντως  ήταν το πρώτο φιλικό στην προετοιμασία κι έχει πολύ χρόνο μπροστά της για να δουλέψει το καλό σύνολο με τον επίσης καλό προπονητή που διαθέτει.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

Πρώτο σφύριγμα στο ματς από τον διαιτητή Μανδαλενάκη που θα έχει βοηθούς τους κ.κ Δρακουλάκη και Δρακωνάκη

6' Πρώτη καλή φάση για την ομάδα μας. Σουτ εντός περιοχής από τον Πατηνιώτη, μετά από πάσα του Ρουμπάκη. Αποκρούει ο Μιράσι

15' Ακόμα μια μεγάλη φάση για τον ΠΟΑ με τρομερή εναλλαγή της μπάλας. Το τελικό σουτ ο Σένκα από το ύψος του πέναλτι, στην γραμμή απομακρύνουν οι αμυντικοί

21' ΓΚΟΟΟΛ! Οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ. Μετά από εξαιρετική πάσα του Ρουμπάκη, ο Καιμακαμουδης ”εκτελεί” με αριστερό βόλε για το 1-0.

23' Διακοπή για να δροσιστούν ποδοσφαιριστές και διαιτητές.

29' Συνεχίζει να είναι πιεστική η ομάδα μας. Ωραία ενέργεια του Ρουμπάκη από τα δεξιά, περνάει και τον τερματοφύλακα, το γύρισμα του όπως και η τελική του προσπάθεια προς την εστία κόβεται από τους αμυντικούς. 

30' Σε θέση βολής ο Καιμακαμούδης, κάνει το πλασέ αλλά η μπάλα περνάει λίγο έξω.

38' Όμορφη προσπάθεια του Πατηνιώτη από τα αριστερά, ξεφεύγει από τον προσωπικό του αντίπαλο κάνει το κόψιμο στο ύψος του πέναλτι, στην πορεία της μπάλας με το σουτ ο Ρουμπάκης, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-0

55' Με την συμπλήρωση 10 λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο, εκτέλεση κόρνερ από τον Σένκα, κεφαλιά του προωθημένου Αναστασιάδη, η μπάλα περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Ρωμανού.

78' ΓΚΟΟΟΛ! Εξαιρετικά βγήκαν στην επίθεση οι ποδοσφαιριστές μας. Ο Μανιαδάκης ελίχθηκε, πολύ ωραια κάθετη του Τσιρούδη στον Ξυλούρη, ο τελευταίος κάνει το 2-0 με ωραίο πλασέ.

90' Φάση διαρκείας στην περιοχή του Ρωμανού με σουτ από Τσιρούδη και Βοργιά με την μπάλα να απομακρύνεται. Αμέσως μετά, τέλος στο ματς από τον κύριο Μανδαλενάκη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΟΑ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Ρουμπάκης Ι., Αναστασιάδης, Σαμουηλίδης, Νάτος, Πατηνιώτης, Κερμενίδης, Χατζηανδρέου Σένκα, Γκελοσάνι, Ρουμπάκης Ε., Καϊμακαμούδης

Έπαιξαν στο δεύτερο μέρος και οι: Βορύλλας, Τσιρούδης, Βοργιάς, Γιαλυτάκης Γ., Ρωμανάκης, Νηστικάκης, Μανιαδάκης, Μανουσάκης, Παναγιωτάκης, Ξυλούρης

Ρωμανός (Άλκης Πλουσής): Μιράσι, Μαυρίδης, Κουκάκης, Ανυφαντάκης, Χριστοφής, Μεντουδάκης, Γιακουμάκης, Μανιαδής, Σεραφειμίδης, Γιαλυτάκης Ι., Μανουσάκης.

Έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι: Βασιλάκης, Παπαδάκης, Μπούντο, Δουζένης, Αλεξάντροφ

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top