Κορυφώνεται χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει Πόρου

Συνεχίζεται χωρίς αγωνιστικά προβλήματα η προετοιμασία του Π.Ο.Α για ένα ακόμα πολύ σημαντικό παιχνίδι, την ερχόμενη Κυριακή (9/5, 17:00) στο Ατσαλένιο απέναντι στον Πόρο. Από το Ηράκλειο το διαιτητικό τρίο. Σε απευθείας μετάδοση από το Crete2day.com η αναμέτρηση. Αυστηρά κεκλεισμένων των θυρών το ματς.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας επέστρεψαν στο γήπεδο μετά τις ημέρες του Πάσχα και έπιασαν δουλειά ενόψει του σημαντικού παιχνιδιού με αντίπαλο τον Πόρο για την 9η αγωνιστική στον Κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής, με στόχο ξανά την καλή εμφάνιση και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Αντώνης Ανδρουλάκης κάνει τον προγραμματισμό του σχεδόν χωρίς κανένα περιορισμό, καθώς βλέπει με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές του να συμμετέχουν χωρίς πρόβλημα στην προπόνηση κατά την διάρκεια της εβδομάδας, πλην την δεδομένη απουσία του Χατζηανδρέου που αποβλήθηκε στα Χανιά κόντρα στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Χθες (6/5) η ομάδα προπονήθηκε στο χτίσιμο της επίθεσης στο αμυντικό 1/3 και έπαιξε οικογενειακό διπλό, ενώ σήμερα (7/5) οι παίκτες του Π.Ο.Α θα δουλέψουν πάνω στην επικοινωνία στα επιθετικά 2/3 και τελειώματα φάσεων. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο, ενώ η αποστολή θα γίνει γνωστή στο γήπεδο, μερικές ώρες πρίν την έναρξη του ματς.

Να αναφέρουμε πως για όλους μας είναι λυπηρό και στενάχωρο στα παιχνίδια στο σπίτι μας να μην μπορούμε να υποδεχτούμε τον κόσμο μας καθώς και το φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου, αλλά αυτό που πρέπει να συνεχίσει να γίνεται, είναι να τηρηθεί ο νόμος και τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Έτσι, στο παιχνίδι της Κυριακής, εντός του γηπέδου θα βρίσκονται αυστηρά όσοι έχουν εργασία, δηλαδή, εκτός φυσικά από τους ποδοσφαιριστές και τα τεχνικά τιμ, δημοσιογράφοι και αξιωματούχοι του ματς.

Ευχόμαστε κι ελπίζουμε αυτό να αλλάξει πολύ σύντομα κι επίσης σε μικρό χρονικό διάστημα να μπορούμε να δούμε τις κερκίδες του Ατσαλένιου με κόσμο που θα παρακολουθήσει και θα στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας μας.

Επίσης να σημειώσουμε ότι το Π.Ο.Α - Πόρος θα μεταδοθεί απευθείας από το portal Crete2day.com.

Τέλος, το ματς στο Ατσαλένιο θα σφυρίξει ο κ. Πατεμτζής  με βοηθούς τους κ.κ.  Δρακουλάκη Κ. καιΜάτσας Κ., όλοι από τον σύνδεσμο Ηρακλείου.

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top