"Λευκή" ισοπαλία και πρώτος βαθμός για Κεραυνό

Παρά τις πολλές και μεγάλες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν νωρίτερα το απόγευμα του Σαββάτου (17/10) στο Ατσαλένιο, στο ματς ανάμεσα στον Κεραυνό και τον Δωριέα, το τελικό 0-0 "σφράγισε" τις προσπάθειες των δύο ομάδων, δίνοντας τους από έναν βαθμό.

Η ομάδα του Άρη Μαυρογιαννάκη παρότι δεν είχε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να δημιουργήσει κάποιες καλές ευκαιρίες. Αρχικά με τον Ξυλούρη ο οποίος δέχτηκε την πάσα του Σαμπροβαλάκη, σούταρε αλλά είδε τον αντίπαλο να μπλοκάρει ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του τελευταίου λίγα λεπτά αργότερα. Οι φάσεις αυτές στο 19' και 30' αντίστοιχα.
Οι μεγάλες ευκαιρίες ήρθαν προς το τέλος του πρώτου μέρους με τον Γιακουμάκη. Ο επιθετικός των "πρασίνων" σούταρε στα όρια της περιοχής στο 38' όμως βρήκε σε ετοιμότητα τον αντίπαλο τερματοφύλακα ο οποίος πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση ενώ το ίδιο έπραξε σε κεφαλιά του επιθετικού της ομάδας μας στο 45', μετά από τρομερή ενέργεια και σέντρα του Ανδρουλάκη.

Ο Δωριέας είχε με την σειρά του 2-3 καλές στιγμές στις οποίες απείλησε την εστία του Αμπατζή ο οποίος πάντως όποτε χρειάστηκε "φώναξε" παρών.

Στο δεύτερο μέρος ο Κεραυνός μπήκε αγνώριστος στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε ψηλά από την αρχή. Απείλησε με σουτ του Μπέη που μπλοκαρίστηκε στο 49' και πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 52'. Η ομάδα μας συνέχιζε να δείχνει και να είναι φρέσκια και δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις για γκολ χωρίς πάντως να αξιοποιήσει κάποια, ούτε και την τεράστια φάση του Σεραφειμίδη στο 87' ο οποίος δέχτηκε την εξαιρετική πάσα του Ανδρουλάκη, προσποιήθηκε αλλά από πολύ πλεονεκτική θέση το σουτ που έκανε, αρχικά κόντραρε και στην συνέχεια κατέληξε στην αγκαλιά του τερματφύλακα.

Με κύριο εκφραστή του επιθετικά τον αρχηγό του, Ζωγραφάκη ο Δωριέας είχε τις δικές του πολύ καλές στιγμές με κορυφαία εκείνη του 84' όταν η μπάλα βρήκε το δοκάρι, χωρίς κι εκείνος να μπορεί να βρει δίχτυα.

Το 0-0 παρέμεινε ως το τέλος και ο Κεραυνός πήρε έτσι τον πρώτο του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Οι συνθέσεις ομάδων:

Κεραυνός: Αμπατζής, Μαυρογιαννάκης, Παπαδάκης, Μπέγκα, Τσιλόγλου, Τσιμινικάκης(63΄ Δασκαλάκης), Ζούζουλας(27΄ Ανδρουλακης), Μπέκι(75΄ Τζανής), Γιακουμάκης, Σαμπροβαλάκης, Ξυλούρης(75΄ Χριστοδουλάκης)

Δωριέας: Ξυρουδάκης, Τσιμπιμπάκης Γ, Νικολακάκης, Βογιατζακης, Μαζιτζής, Μαρκάκης(55΄ Χριστοδουλακης), Εργαζάκης, Γκίουζι(55΄ Μόκα), Σίντρι, ζωγραφακης, Τζουλιάης(40΄Παπαδαντωνακης)

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top