Με ανεβασμένη ψυχολογία και στόχο την νίκη στα Χανιά - Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ματς

Πανέτοιμη και με ανεβασμένη ψυχολογία για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ η ομάδα μας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αύριο Μεγάλη Τετάρτη (16:30, ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ) στις Μουρνιές. Τρεις απώλειες στην αποστολή που θα μεταβεί στα Χανιά. Αρνητικά ξανά όλα τα rapid test. 

Μετά την μεγάλη νίκη της Κυριακής απέναντι στον ΑΟΑΝ, οι "πράσινοι" προετοιμάστηκαν στον λιγοστό χρόνο που είχαν στην διάθεσή τους για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης κόντρα στην χανιώτικη ομάδα, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς και την κορυφή μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής στον Κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής.

Ο Αντώνης Ανδρουλάκης είδε στην σημερινή τελευταία προπόνηση όλους τους ποδοσφαιριστές του πλην του Κώστα Λέλεκα να προπονούνται κανονικά, χωρίς όμως να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μιχάλη Αννιτσάκη και Νίκου Σαμουηλίδη, καθώς αμφότεροι συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Άγιο Νικόλαο.

Παράλληλα, ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και άνθρωποι της ομάδας υποβλήθηκαν σήμερα στα τεστ ανίχνευσης του Κορονοϊού όπως ορίζει το πρωτόκολλο, με τα αποτελέσματα όλων να βγαίνουν αρνητικά.

Την αποστολή της ομάδας μας αποτελούν οι: Γιαγκιόζης, Ρουμπάκης Ι., Αναστασιάδης, Νάτος, Πατινιώτης, Παναγιωτάκης, Ρωμανάκης, Χατζηανδρέου, Καλαϊτζάκης, Κερμενίδης, Τσιρούδης, Ρουμπάκης Ε., Γκελοσάνι, Μέμμος, Ξυλούρης, Σένκα, Βοργιάς, Καιμακαμούδης, Νίκολι, Κενδριστάκης, Δωματάς 

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top