Με Στέλιο Ορφανίδη το επόμενο Webinar της Ακαδημίας μας!

Συνεχίζεται η μεγάλη σειρά των webinar για την Ακαδημίας μας, με το επόμενο να έχει προγραμματιστεί την ερχόμενη Παρασκευή 2 Απριλίου στις 20:00 το βράδυ. Ομιλητής θα είναι ο Στέλιος Ορφανίδης και θέμα της παρουσίασης θα είναι "Προπονητική Διαδικασία από το Α ως το Ω".

Η Ακαδημία μας και ο υπεύθυνος Νίκος Μακράκης, συνεχίζουν τις ενημερώσεις και τις ομιλίες με ανθρώπους του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, με στόχο να μείνουμε όλοι κοντά σε αυτό που αγαπάμε, να μείνουμε ενεργοί και παράλληλα να εκπαιδευτούμε από ανθρώπους με γνώση και εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες όπως ο Στέλιος Ορφανίδης.

Το webinar αφορά τους προπονητές της Ακαδημίας μας, ωστόσο, όπως σε όλα τα Webinar, οποιοσδήποτε επιθυμεί να το παρακολουθήσει μπορεί να επικοινωνήσει με τον Νίκο Μακράκη για να του αποστείλει το Link της τηλεδιάσκεψης.

Ο Στέλιος Ορφανίδης, κάτοχος διπλώματος UEFA B και πιστοποίησης COERVER Coaching, είναι ο μακροβιότερος από τους προπονητές της Ακαδημίας της ΑΕΚ, με παρουσία σε αυτή από το 2012. Την χρονιά 2020-2021 ανέλαβε το τμήμα Κ-11,10 της ΠΑΕ. Πριν την ΑΕΚ είχε εργαστεί από το 2002 στις Ακαδημίες του Ερμή Ηρακλείου (ερασιτεχνικό σωματείο, στο οποίο έπαιξε ποδόσφαιρο) και του Απόλλωνα Σμύρνης.

 

 

 

 

 

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top