Με τρεις απουσίες στον Άγιο Νικόλαο η ομάδα μας - Δήλωση του Ανέστη Αναστασιάδη για το ματς

Χωρίς τρεις σημαντικούς ποδοσφαιριστές θα μεταβεί στον Άγιο Νικόλαο η ομάδα μας, για την αυριανή (31/10) αναμέτρηση με τον ΑΟΑΝ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου στην Γ' Εθνική κατηγορία. Ο λόγος για τον Νίκο Σαμουηλίδη (οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγω δυστυχώς για σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο) και για τους Μανόλη Ρουμπάκη και Ανδρέα Χατζηανδρέου που οι επόμενες ημέρες και οι περαιτέρω εξετάσεις θα δείξουν πιο συγκεκριμένα το μέγεθος στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ευχή όλων μας να επιστρέψουν όσο γίνεται πιο γρήγορα υγιείς και πιο δυνατοί.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμόπολεμοι με στόχο να συνεχίσουν τις επιτυχίες μετά την νίκη της πρεμιέρας. Η αποστολή της ομάδας μας θα διανυκτερεύσει σήμερα στο ξενοδοχείο Katrin hotel & bungalows και από εκεί αύριο το μεσημέρι θα ξεκινήσει με προορισμό το Στάδιο Αγίου Νικολάου.

Παρακάτω το σχόλιο του προπονητή μας Ανέστη Αναστασιάδη για το επερχόμενο ματς: 

Για την εβδομάδα προετοιμασίας και το παιχνίδι:

"Ήταν μια εβδομάδα λίγο περίεργη για μας, καθώς είχαμε τους τραυματισμούς των παιδιών που είναι πολύ υπολογίσιμοι για την ομάδα. Για το ματς, πιστεύω παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, που αξίζει πολλά συγχαρητήρια για την πορεία που κάνει στον θεσμό του κυπέλλου. Σίγουρα θα είναι ένας πολύ δύσκολος και απαιτητικός αγώνας για την ομάδα μας.

Για το τι πρέπει να κάνει σωστά ο Π.Ο.Α για να φτάσει σε θετικό αποτέλεσμα:

"Αρχικά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα 90' στο ματς. Από κει και πέρα υπάρχουν 2-3 πολύ ποιοτικοί παίκτες στον ΑΟΑΝ που πρέπει να προσέξουμε. Πρέπει φυσικά να επικεντρωθούμε στην δική μας απόδοση να είμαστε αυτοί που πρέπει για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα".

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top