Μεγάλη προσπάθεια, καλή εικόνα αλλά ήττα στο φινάλε για τον Ερμή σε ένα απίστευτο ματς

Πρεμιέρα νωρίτερα σήμερα (17/10) το βράδυ για τον Ερμή στην φετινή Β' ΕΠΣΗ, με αντίπαλο τον ΑΟ Καμινίων στο Ατσαλένιο. Το σύνολο του Βασίλη Κασσαπάκη έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στο παιχνίδι, το οποίο είχε συνολικά επτά γκολ αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό.

Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 23ο λεπτό όταν μετά την κάθετη πάσα του Χρονάκη, ο Κεραλάκης πλάσαρε ιδανικά για το 1-0, αφού είχε απειλήσει με δύο καλά σου του Αλεξάκη και του Ξημεράκη στο ξεκίνημα.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΟΚ έκανε το 1-1 με τον Παπαδάκη στο 56' και μέσα σε δύο λεπτά γύρισε το ματς με τον ίδιο παίκτη.

Οι γηπεδούχοι έκαναν ανατροπή στην ανατροπή αρχικά ισοφαρίζοντας με τον Ξημεράκη στο 72' και στην συνέχεια σκοράροντας με τον Κεραλάκη στο 82' για το 3-2. Οι "πράσινοι" κρατούσαν τους τρεις βαθμούς μέχρι τις τελευταίες στιγμές του ματς όμως στο 90+5 ο Παπαδάκης ισοφάρισε και στην αμέσως επόμενη φάση ο Μαχαίρας διαμόρφωσε το τελικό 3-4.

Απογοήτευση για το αποτέλεσμα και έτσι όπως εν τέλει διαμορφώθηκε αλλά μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για την προσπάθεια των παιδιών!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ερμής Ατσαλένιου: Χαλκιαδάκης, Ανδρουλάκης(79΄ Χατζηπαράσχος), Βασιλάκης, Ανδρεανίδης, Αγαπάκης(48΄ Γιαπιτζάκης), Γωνιανάκης, Κοσμαδάκης(79΄ Λαδόπουλος), Παρασύρης(59΄ Βουμβουλάκης), Ξημεράκης(79΄ Κουγιός), Κεραλάκης, Χρονάκης

ΑΟΚ: Παπαδάκης, Δουκιατζάκης, Μανιουδάκης, Σαμαριτάκης, Σαλούστρος, Λαγογιάννης(80΄ Αβραμίδης), Αλεξάκης(90΄ Ταταράκης), Μυλωνάκης(46΄ Μαχαίρας), Παπαδάκης, Κατσαμάνης, Τζέλο(60΄ Φραγκιεδάκης)

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top