Μπήκε δυνατά και "καθάρισε" στο πρώτο τέταρτο ο Π.Ο.Α στα Μισίρια

Την 3η της νίκη στο πρωτάθλημα και 2η εκτός έδρας σε ισάριθμα ματς πανηγύρισε η ομάδα μας το μεσημέρι του Σαββάτου (31/10) στα Μισίρια απέναντι στον Άρη Ρεθύμνου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και συγκεντρωμένα στο ματς έχοντας εξαιρετική κυκλοφορία, επικοινωνία και μεγάλη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο. Αποτέλεσμα αυτών των στοιχείων ήταν στα πρώτα 17' λεπτά του ματς ο Π.Ο.Α να προηγείται ήδη με 0-3.

Στο 11' μετά από καταπληκτική συνεργασία Πατινιώτη και Ρουμπάκη, ο πρώτος έκανε το κόψιμο στην περιοχή και ο Φώτης Καϊμακαμούδης με γυριστό σουτ "έγραψε" το 0-1, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε την περασμένη Κυριακή. Στο 14ο λεπτό ο Σένκα έκανε την ατομική προσπάθεια και κέρδισε το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ του Κερμενίδη με απευθείας εκτέλεση. Προβάδισμα τριών τερμάτων στον Π.Ο.Α έδωσε ο Νάτος, όταν στο 17' μετά από ακόμα μια προσπάθεια από την αριστερή πλευρά, έγινε η συρτή σέντρα του Πατινιώτη και με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι από τον δεξιό οπισθοφύλακα των "πράσινων" έγινε το 0-3.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 35ο λεπτό με τον Ζότο, ο οποίος αποβλήθηκε στο 53ο λεπτό.

Από κει και πέρα η ομάδα μας κράτησε την μπάλα, διαχειρίστηκε το παιχνίδι και όταν της δόθηκε η ευκαιρία προσπάθησε να "χτυπήσει" για ένα τέταρτο γκολ όπως τα σουτ των Ξυλούρη και Μέμμου στο δεύτερο ημίχρονο. Μεγαλύτερη στιγμή του Γιώργου Μέμμου στο 87' όταν την προσπάθεια του να χριστεί σκορερ, σταμάτησε στο δοκάρι.

Έτσι, το σύνολο του Αντώνη Ανδρουλάκη φτάνει τους 9 βαθμούς μετά το πέρας της 4ης αγωνιστικής στον 10 όμιλο της Γ' Εθνικής. Το επόμενο μάτς είναι την επόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Άρη Σούδας στο Ατσαλένιο.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Γιαγκιόζης (46' Ρουμπάκης Ι.), Σαμουηλίδης (75' Μέμμος), Αναστασιάδης, Νάτος, Πατινιώτης, Κερμενίδης, Τσιρούδης (46' Χατζηανδρέου, Σένκα (λ.τ. 25' Παναγιωτάκης), Γκελοσάνι (70' Ξυλούρης), Ρουμπάκης Ε., Καϊμακαμούδης

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top