Νέος προπονητής της ομάδας μας ο Μηνάς Πίτσος! "Βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα που ήθελα πάρα πολύ!"

Το Δ.Σ. του Π.Ο.Α με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνει την συνμφωνία και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας από τον Μηνά Πίτσο!

Ο Μηνάς, κατέχει γνώση, μεγάλη εμπειρία και τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του κι αναλαμβάνει από σήμερα να οδηγήσει τον Π.Ο.Α μας ψηλά την νέα χρονιά!
Το πλούσιο βιογραφικό του συνθέτουν μεταξύ άλλων οι τρεις τίτλοι πρωταθλημάτων στο τοπικό, δύο άνοδοι με τον Γιούχτα στην Γ' Εθνική, με αποκορύφωμα την καλύτερη θέση της ομάδας των Αρχανών στην Γ' Εθνική την σεζόν 2019-2020.

Σαφώς μια ακόμα πολύ σημαντική στιγμή κι επιτυχία για τον ίδιο, αποτελεί η ανάδειξή του σε προπονητή της χρονιάς από ποδοσφαιριστές και συναδέλφους του προπονητές μεταξύ αυτών οι Βέλιτς, Σουργιάς, Κόλτζος, μετά από ψηφοφορία την σεζόν 2019-2020.

Κόουτς, η οικογένεια του Π.Ο.Α σου εύχεται καλή αρχή, καλή δύναμη, υγεία, πολλές επιτυχίες και να πάμε την ομάδα μας όσο ψηλά αξίζει!


Παρακάτω οι πρώτες δηλώσεις του Μηνά Πίτσου ως προπονητής του Π.Ο.Α:

"Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΠΟΑ που με εμπιστεύτηκε σε αυτήν την δύσκολη και μεταβατική περίοδο για να βγάλουμε την ομάδα από μια άτυχη χρονιά. Αυτό μπορεί να συμβεί αλλά θεωρώ στην περίπτωση του Π.Ο.Α εκεί φαίνονται οι μεγάλες ομάδες, που βρίσκουν λύσεις για να επανέλθουν στις κατηγορίες που πρέπει. Γιατί πιστεύω πως στο μέγεθος του Π.Ο.Α με την οργάνωση που έχει, δεν αρμόζει ούτε η Γ' Εθνική. Γιατί ξέρω καλά αυτήν την οργάνωση, με τα τρία χρόνια στις Ακαδημίες. Η μεγάλη ομάδα φαίνεται από την οργάνωση, τις Ακαδημίες και τον κόσμο της. Μετά από αυτήν την χρονιά το συμβούλιο έβαλε τις βάσεις για την επόμενη χρονιά βλέποντας και τις ανανεώσεις παικτών.
Να γίνουμε ένα, διοίκηση, ομάδα, κόσμος, να είμαστε μια γροθιά για τους επόμενους στόχους! Πρώτος στόχος να βγάλουμε από το μυαλό όλων και πρώτα των ποδοσφαιριστών, ότι τα πρωταθλήματα δεν κρίνονται το καλοκαίρι. Κρίνονται μέσα στην χρονιά. Αυτό πρέπει να βάλλουμε στο μυαλό μας και πιστεύω θα πάνε όλα καλά".

 

*Στην φωτογραφία ο νέος τεχνικός του Π.Ο.Α με την φανέλα της ομάδας μας. Δεξιά του ο πρόεδρος Γιώργος Λέλεκας και το μέλος του Δ.Σ. Κώστας Τσαϊνης. Αριστερά του ο Γενικός Αρχηγός Φίλιππας Ρουμπάκης και ο Αντιπρόεδρος Νίκος Κουγιουμτζάκης

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top