"Νέος προπονητής του ΠΟΑ ο Αντώνης Ανδρουλάκης"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Νέος προπονητής του ΠΟΑ ο Αντώνης Ανδρουλάκης"

"Η ομάδα μας με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Αντώνη Ανδρουλάκη!

Ο κύριος Ανδρουλάκης απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος UEFA A, έχει εργαστεί στο παρελθόν σε επαγγελματικό επίπεδο μεταξύ άλλων σε ομάδες όπως Παναχαϊκή, Τρίκαλα, Καβάλα, ΟΦΗ και Εργοτέλη ως βοηθός προπονητή και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης, στο... πλευρό προπονητών όπως οι Σάββας Παντελίδης, Νίκι Παπαβασιλείου, Τάκης Γκώνιας, Νίκος Αναστόπουλος, Απόστολος Χαραλαμπίδης κ.ά.

Να αναφέρουμε ακόμα πως ο νέος μας "κόουτς" έχει εικόνα και γνώση της κατηγορίας του κρητικού ομίλου της Γ' Εθνικής, καθώς την περσινή σεζόν κάθισε στον πάγκο του Ηροδότου.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΟΑ του εύχεται καλή αρχή, καλή δύναμη στο έργο του και να έχει μια εξαιρετική σεζόν γεμάτη υγεία με την ομάδα μας!

Παρακάτω οι πρώτες δηλώσεις του Αντώνη Ανδρουλάκη ως προπονητής του ΠΟΑ:

"Νιώθω πολύ όμορφα που ο πρόεδρος και το ΔΣ επέλεξαν εμένα για την επόμενη χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα εργαστώ σε ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία και μεγάλη δυναμική για τα δεδομένα της κατηγορίας και της πόλης μας. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δουλέψω σκληρά και κάθε μέρα θα βάζουμε ένα λιθαράκι στο να γινόμαστε καλύτεροι, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο".

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top