Ο αρχηγός της ομάδας μας Νίκος Κερμενίδης στο poatsaleniou.gr: "Οι στόχοι μας παραμένουν πρωταγωνιστικοί!"

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Π.Ο.Α Poatsaleniou.gr μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Νίκος Κερμενίδης, αναφερόμενος στην επιστροφή στο γήπεδο για προπόνηση και προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης της Γ' Εθνικής κατηγορίας. 

Ακόμα, μίλησε για το δύσκολο κομμάτι του να επανέλθει σε καλό αγωνιστικό επίπεδο ο ποδοσφαιριστής μετά από την πεντάμηνη παύση αλλά και τους αγωνιστικούς στόχους του Π.Ο.Α που όπως είπε χαρακτηριστικά "Παραμένουν πρωταγωνιστικοί"!

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Νίκου Κερμενίδη:

Για την επιστροφή στο γήπεδο:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι στην ομάδα που επανήλθαμε στις προπονήσεις και στους αγωνιστικούς ρυθμούς, ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να συνεχιστούν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις".

 

Σε τι μέγεθος είναι η δυσκολία να επανέλθει εκείνος και οι συμπαίκτες του σε αντίστοιχη κατάσταση προ αναστολής του πρωταθλήματος:

"Είναι πάρα πολύ δύσκολο μετά από τόσο μεγάλη αποχή, αλλά πρέπει ο οργανισμός να επανέλθει στα προηγούμενα στάνταρ, κάτι που θα επιτευχθεί σταδιακά. Η αλήθεια είναι πως χρειάζεται και χρόνος για προετοιμασία, δεν τον έχουμε όμως και πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ανταπεξέλθουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο, γιατί είχαμε και τις βάσεις για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε από ένα καλό σημείο".

 

Για τους αγωνιστικούς στόχους του Π.Ο.Α

"Η ομάδα μας έδειξε τις πρώτες αγωνιστικές ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει και μάλιστα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω μπορούμε να βάλουμε τις βάσεις όσον αφορά αυτό και να αλλάζει ο τρόπος παιχνιδιού γενικά στην Γ' Εθνική.
Είχε έρθει ένα κακό αποτέλεσμα αλλά εμείς ήμασταν προσηλωμένοι στον στόχο, το ίδιο θα κάνουμε τώρα. Κάναμε μια καλή αρχή κάτι που εύχομαι και πιστεύω ότι θα συνεχιστεί με μια πολύ καλή πορεία μέσα από την σκληρή δουλειά, για να επιτευχθούν και οι στόχοι μας που παραμένουν πρωταγωνιστικοί. Αυτό δείχνουν και τα αποτελέσματα".

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top