Παίκτης του Π.Ο.Α ο Κωνσταντίνος Καλαϊτζάκης!

Το Δ.Σ. του Π.Ο.Α είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Καλαϊτζάκη.

Ο Κωνσταντίνος είναι γεννημένος στις 11 Μαΐου 2001 και αποτελεί ένα σημαντικό "εργαλείο" στα χέρια κάθε προπονητή, καθώς αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής αλλά και στο δεξί άκρο της άμυνας.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Ο.Φ.Η, έχει σημαντικές διακρίσεις με την Κ-19 της Κρητικής ομάδας ως αρχηγός αλλά και με την Μικτή Ηρακλείου, κάτι που εξαργύρωσε το Σεπτέμβριο του 2018 όταν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ο.Φ.Η, μετρώντας και 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος.
Τελευταίος ποδοσφαιρικός του σταθμός ήταν η Τρίγλια στην Football League, πριν αποκτηθεί από την ομάδα μας. 

Κωνσταντίνε καλώς όρισες στην οικογένεια του Π.Ο.Α! Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την πράσινη φανέλα!

Παρακάτω τα πρώτα λόγια του Κωνσταντίνου Καλαϊτζάκη ως παίκτης της ομάδας μας:

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με μία ιστορική ομάδα του Ηρακλείου. Ο Π.Ο.Α έχει την ευλογία να έχει ανθρώπους στην διοίκηση του που κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και μακάρι κι άλλοι να ακολουθούν το παράδειγμα τους.
Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα και να βοηθηθώ κι εγώ ο ίδιος.
Εύχομαι μέσα στο σύντομο αυτό πρωτάθλημα να έχουμε υγεία όλες οι ομάδες και αυτό που στερηθήκαμε εξ αιτίας του Κορονοιού να το απολαύσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Παράλληλα είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα με βλέψεις πρωταθλητισμού κάτι που συμβαδίζει και με τους δικούς μου στόχους".

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top