Παίκτης του Π.Ο.Α ο Σπύρος Σφυρογιαννάκης! : "Ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Π.Ο.Α - Στο τέλος της σεζόν θα είμαστε χαρούμενοι"

Το Δ.Σ. του Π.Ο.Α με χαρά ανακοινώνει πως ο Σπύρος Σφυρογιαννάκης θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μας την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

Είναι γεννημένος 25/9/1998 αγωνίζεται ως μέσος και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες του Ιωνικού. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Ήφαιστο Νίκαιας ενώ έχει γνώση και αρκετές παραστάσεις από το Ηρακλειότικο ποδόσφαιρο καθώς τα πέντε τελευταία χρόνια έπαιξε στον Γιούχτα.

Σπύρο η οικογένεια του Π.Ο.Α σε καλωσορίζει και σου εύχεται καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας!

*Στην φωτογραφία ο Σπύρος Σφυρογιαννάκης με την φανέλα του Π.Ο.Α, δεξιά του ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λέλεκας και αριστερά του ο αντιπρόεδρος Αντώνης Παπαδάκης

Παρακάτω όσα δήλωσε ο ίδιος για την συμφωνία του με τον Π.Ο.Α:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πια στην οικογένεια του ΠΟΑ, είναι μια καινούργια αρχή για εμένα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Η διοίκηση και ο προπονητής  πίστεψαν σε εμένα θέλω να τους βγάλω ασπροπρόσωπους. Η ομάδα βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο αλλά με το ρόστερ που διαθέτουμε, θεωρώ ότι στο τέλος της σεζόν θα είμαστε όλοι χαρούμενοι".

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top