Πανέτοιμος για την πρεμιέρα ο Π.Ο.Α - Δήλωση Ανέστη Αναστασιάδη

Ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση σήμερα (23/10) η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή πρεμιέρα της φετινής αγωνιστικής περιόδου κόντρα στην Αναγέννηση Ιεράπετρας. Όλοι έτοιμοι για την πρώτη νίκη της χρονιάς και την πρώτη επιτυχία στο Ατσαλένιο.

Οι παίκτες της ομάδας μας θα γευματίσουν στο ψητοπωλείο "Πεινάς Μηνάς" αύριο στις 11:00 το πρωί κι εν συνεχεία θα μεταβούν στο γήπεδο όπου και θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς.

Ο Ανέστης Αναστασιάδης που θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του, παραχώρησε δηλώσεις στο poatsaleniou.gr τόσο για το εναρκτήριο ματς κόντρα στην ομάδα της Ιεράπετρας όσο και για το πρωτάθλημα συνολικά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: "Μετά από πολύ καιρό, επιτέλους ξεκινάει το πρωτάθλημα στο οποίο θεωρώ όλα τα ματς θα είναι δύσκολα και ανταγωνιστικά και δεν θα έχεις περιθώρο να έχεις απώλειες. Ευελπιστούμε ότι όλα τα παιδιά θα έχουν υγεία και θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτού του μίνι πρωταθλήματος. Για το αυριανό παιχνίδι, όλες οι πρεμιέρες κρύβουν πολλές παγίδες, παίζουμε με μια ομάδα που έχει μάθει να παλεύει, που έχει ανταγωνισμό και θέλει πολλή προσοχή. Πρέπει να παρουσιαστούμε 100% συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε πολύ μέσα στο γήπεδο για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε".

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top