Πανέτοιμος ο Π.Ο.Α για το αυριανό ματς- Δήλωση Ανέστη Αναστασιάδη "Σκεφτόμαστε μόνο την νίκη!"

Ολοκλήρωσε με όρεξη και πολύ καλή διάθεση την προετοιμασία της η ομάδα μας, σήμερα (29/1) με πρωινή προπόνηση στο Ατσαλένιο, για το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Άγιο Νικόλαο (30/11, 15:00). Ματς στο οποίο οι "πράσινοι" έχουν στο μυαλό τους μόνο τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Θανάσης Πατινιώτης και Νίκος Σαμουηλίδης βρίσκονται σταθερά εκτός δράσης, ενώ ο Λεονάρντο Σένκα ακολούθησε μεγάλος μέρος των προπονήσεων της εβδομάδας και θα κριθεί αύριο η συμμετοχή του η μη στην αποστολή για το ματς. Διαθέσιμοι όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ θα πάνε για φαγητό αύριο στο ψητοπωλείο "Πεινάς Μηνάς" κι εν συνεχεία θα μεταβούν στο γήπεδο του Ατσαλένιου για το παιχνίδι.

Μετά το πέρας της σημερινής, τελευταίας προπόνησης ενόψει ΑΟΑΝ, ο προπονητής μας Ανέστης Αναστασιάδης μίλησε στο Poatsaleniou.gr κι αναφέρθηκε στο ματς λέγοντας χαρακτηριστικά πως στο μυαλό όλων υπάρχει μόνο η νίκη.

Αναλυτικά:

Για το ματς κόντρα στον ΑΟΑΝ:

"Η ομάδα ήταν σε ένα οριακό σημείο κι έκανε ένα σημαντικό "διπλό" στην Ιεράπετρα. Για να υπάρχει συνέχεια πρέπει να κερδίσουμε αύριο στην έδρα μας ένα δυνατό αντίπαλο που φέτος έχει δείξει ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Για εμάς όμως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας που θα μας δώσει και βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση".

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει σε μεγάλο βαθμό η ομάδα για να φτάσει στην νίκη:

"Σίγουρα χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση 95 λεπτά κι από κει και πέρα χρειάζεται τα παιδιά να καταθέσουν εκτός από το μυαλό και τα ποδοσφαιρικά στοιχεία, πράγματα τα οποία η ομάδα τα έχει βρει, όπως είναι η ψυχή και η πίστη ο ένας στον άλλον για να φτάσουμε σε αυτήν την νίκη".

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top