Πάνοπλος ο Π.Ο.Α στο Ρέθυμνο- Η αποστολή

Με όλα τα "βέλη" στην φαρέτρα θα μεταβεί αύριο στο Ρέθυμνο η ομάδα μας για το παιχνίδι κόντρα στον Ρεθυμνιακό (17:00), καθώς η μίνι προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Επίσης, τα rapid test των ποδοσφαιριστών του τεχνικού τιμ και των ανθρώπων της ομάδας, στα οποία υποβλήθηκαν σήμερα αργά το απόγευμα, είναι όλα αρνητικά.

Μέσα σε ελάχιστες ημέρες έπειτα από την νίκη κόντρα στον Πόρο, η ομάδα μας θα δώσει ακόμα ένα σημαντικό ματς με ακόμα μια φορά στόχο της την νίκη με καλό κι ελκυστικό ποδόσφαιρο. Σε αυτό το μικρό διάστημα προετοιμασίας, ο Αντώνης Ανδρουλάκης είδε όλους τους παίκτες του να είναι έτοιμοι και υγιείς ούτως ώστε να βοηθήσουν στο επερχόμενο εκτός έδρας ματς στο Ρέθυμνο.

Οι 21 που επέλεξε είναι οι εξής:

Γιαγκιόζης, Ρουμπάκης Γ., Κερμενίδης, Χατζηανδρέου, Ξυλούρης, Πατινιώτης, Αναστασιάδης, Ρουμπάκης Μ., Κενδριστάκης, Σαμουηλίδης, Δωματάς, Αννιτσάκης, Νάτος, Γκελοσάνι, Καλαϊτζάκης, Βοργιάς, Σένκα, Τσιρούδης, Καϊμακαμούδης, Μέμμος, Νίκολι

Η αποστολή της ομάδας μας θα γευματίσει αύριο στο ψητοπωλείο "Αγγελάκης" στη 13:00 και εν συνεχεία θα αναχωρήσει με προορισμό το Ρέθυμνο στις 14:00.

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top