"Πικρή" ισοπαλία με γκολ στο φινάλε για τον Π.Ο.Α κόντρα στον Άρη Σούδας

Ισόπαλο αποτέλεσμα στην επανέναρξη της Γ' Εθνικής κατηγορίας για την ομάδα μας απέναντι στον Άρη Σούδας, σήμερα (11/4) στο Ατσαλένιο.

Ο Π.Ο.Α παρότι μπήκε οδηγός στο σκορ (2-0) με πρωταγωνιστές Ρουμπάκη - Καϊμακαμούδη, δέχθηκε την μείωση και στην συνέχεια την ισοφάριση στο 87ό λεπτό αφήνοντας άπαντες στην πλευρά των γηπεδούχων σοκαρισμένους και με μια μεγάλη πικρία για το πως χάθηκαν οι τρεις βαθμοί. Τεράστια ευκαιρία στην "εκπνοή" για το τρίτο γκολ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει εντυπωσιακά.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η πρώτη μεγάλη στιγμή ήρθε στο 7ο λεπτό και ήταν για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Γιώργος Γιαγκιόζης είπε "όχι" στον Τσιμπρικίδη ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ. Από κει πέρα η ομάδα μας πήρε τα ηνία του ματς και με πρωταγωνιστές στην επίθεση τους Μανόλη Ρουμπάκη και Φώτη Καϊμακαμούδη, πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων μέσα σε 11 λεπτά. Αρχικά ο πολύπειρος μέσος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε στο 16ο λεπτό, με τον διαιτητή να δείχνει το σήμειο του πέναλτι και τον επιθετικό των γηπεδούχων να το εκτελεί εύστοχα για το 1-0. Στο 27ο λεπτό ο Ρουμπάκης με τρομερή σέντρα "σέρβιρε" το 2ο γκολ στον Καϊμακαμούδη που πρόλαβε τον Βροντάκη για το 2-0, σκορ που παρέμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης Σούδας πήρε μέτρα στο γήπεδο όμως το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να μην έχουν καλές ευκαιρίες πέρα από κάποια μακρινά σουτ που δεν έβαλαν δύσκολα στους δύο τερματοφύλακες.

Στο 73' όμως οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ με τον Σελάμη, ο οποίος μετά από κάθετη πάσα βρέθηκε μόνος στην περιοχή, εκμεταλλεύτηκε το κενό στην άμυνα του Π.Ο.Α και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από κει και πέρα οι παίκτες του Αντώνη Ανδρουλάκη βρήκαν χώρους μιας και οι φιλοξενούμενοι είχαν ανέβει προσπαθώντας να βρουν φάσεις για την ισοφάριση, γεγονός που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν και να τελειώσουν το ματς με ένα τρίτο γκολ. Αντί αυτού, ήρθε το σοκ της ισοφάρισης στο 87' όταν μετά από απανωτά λάθη στην περιοχή μας, η μπάλα αφότου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι βρέθηκε στρωμένη στον Μανωλάρη που" έγραψε" το 2-2.

Και μετά από αυτά όμως οι "πράσινοι" είχαν την ευκαιρία να φύγουν με τους τρεις βαθμούς στην τελευταία φάση του ματς. Ο Κερμενίδης εκτέλεσε φάουλ από πολύ καλή θέση, αλλά ο Βροντάκης έκανε μια τρομερή και συνάμα σπουδαία απόκρουση.

Τέλος, η ομάδα μας διαμαρτύρήθηκε έντονα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν μετά από προσπάθεια του Πατινιώτη, ο αμυντικός του Π.Ο.Α ανατράπηκε καθαρά εντός περιοχής όμως ο διαιτητής Ταμπουρατζής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Οι συνθέσεις:

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Νάτος, Σαμουηλίδης, Αναστασιάδης, Ρουμπάκης Μ.(55’ Γκελοσάνι), Τσιρούδης(70’ Βοργιάς), Σένκα(81’ Αννιτσάκης), Καϊμακαμούδης(81’ Χατζηανδρέου), Κερμενίδης, Μέμμος(55’ Δωματάς), Πατινιώτης

Άρης Σούδας: Βροντάκης, Βουρβαχάκης, Δρακάκης(40’ λ.τ. Σελάμης), Μποτωνάκης, Νικολακάκης, Παπαθανασίου, Παπαδάκης, Ροκάκης, Σούλιαρης, Στεφανίδης(86’ Ρουσάκης), Τσιμπρικίδης

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top