Ποδοσφαιριστές του Π.Ο.Α Γιώργος Χαρίτος και Νίκος Λουμπάκης!

Το Δ.Σ. του Π.Ο.Α με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την συμφωνία του με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Λουμπάκη και Γιώργο Χαρίτο.

Δύο αμυντικών με ποιότητα, παραστάσεις και μεγάλη εμπειρία που εντάσσονται στο δυναμικό της ομάδας για να ενισχύσουν τις προσπάθειες μας στην συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Γιώργο και Νίκο καλώς ήρθατε στην οικογένεια του Π.Ο.Α! Να έχετε υγεία και πολλές επιτυχίες με την πράσινη φανέλα!

 

Μετά την συμφωνία των δύο παιχτών με την ομάδα μας, παραχώρησαν δηλώσεις στο Poatsaleniou.gr, ο Γιώργος Χαρίτος για την επιστροφή του και ο Νίκος Λουμπάκης για την πρώτη του θητεία στο Ατσαλένιο.

 

Γιώργος Χαρίτος: "Eίμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην ομάδα του Π.Ο.Α. Έχω περάσει δύο όμορφα χρόνια εδώ και πιστεύω η φετινή θα είναι μια εξίσου ωραία χρονιά. Όλοι γνωρίζουμε το μέγεθος και την ιστορία της ομάδας και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία!"

 

Νίκος Λουμπάκης: "Ο Π.Ο.Α είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία του Ηρακλείου και της Κρήτης κι είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας. Εύχομαι υγεία σε όλα τα παιδιά που είναι το πιο σημαντικό απ'όλα. Θα δώσω τα πάντα για να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της στο τέλος της σεζόν".

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top