Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ο Μάνος Κασσωτάκης!: "Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκεσαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Π.Ο.Α"

Το Δ.Σ του Π.Ο.Α με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την συμφωνία και την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας μας, του πολύπειρου αμυντικού Μάνου Κασσωτάκη.

Ο Μάνος αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην καριέρα του στην ομάδα του Γιούχτα, όπου ξεχώρισε εκτός από την ποιότητα, το πάθος και το δυναμισμό του, με το απαράμιλλο ήθος του εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Έτσι ο Μηνάς Πίτσος υπολογίζει στα πλάνα του ένα πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. 

Μάνο καλώς όρισες στον Π.Ο.Α! Σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και να έχεις μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας!

*Στην φωτογραφία ο Μάνος Κασσωτάκης με τον αντιπρόεδρο της ομάδας μας, Νίκο Παπαδάκη.

Παρακάτω όσα ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Π.Ο.Α για την συμφωνία του με την Διοίκηση και την νέα χρονιά:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την συμφωνία μου με τους ανθρώπους της ομάδας. Έδειξαν αμέσως ενδιαφέρον για μένα και με πλησίασαν με πολύ ωραίο τρόπο. Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκεσαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Π.Ο.Α.
Θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να βοηθήσω την ομάδα. Θα δούμε που θα αγωνιστούμε και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχει ο Π.Ο.Α τους στόχους του!"

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top