Πολλές ευκαιρίες, καλό ποδόσφαιρο αλλά σοκ στην "εκπνοή" του ματς για τον Κεραυνό στο Μαρτινέγκο (Photos)

Στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, ο Κεραυνός δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, έπαιξε σε μεγάλα διαστήματα του ματς πολύ καλό ποδόσφαιρο, όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στο Μαρτινέγκο κόντρα στους Νέους Εργοτέλη. Αντ' αυτού, ο Κρανιωτάκης σκόραρε κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του ματς (90+5) δίνοντας την νίκη στην ομάδα του, με τον "πράσινο" πάγκο πάντως να σηκώνεται ολόκληρος και να διαμαρτύρεται έντονα για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Η ομάδα του Άρη Μαυρογιαννάκη μπήκε από πολύ νωρίς δυνατά στο παιχνίδι, πιέζοντας ψηλά, έχοντας την υπεροχή και ταυτόχρονα δημιουργώντας προϋποθέσεις και ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία, με κύριο εκφραστή τον Σαμπροβαλάκη ο οποίος είχε τέσσερις τελικές μέχρι το μισάωρο του ματς. Αρχικά στο 5' από πάσα του Μπέη μπήκε στην περιοχή κι έπειτα από κόντρα με τον αντίπαλο αμυντικό, ο Ιατράκης πραγματοποίησε πολύ σημαντική απόκρουση με τα πόδια ενώ στο 10ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης σούταρε άουτ από καλή θέση μετά από πάσα του Γιακουμάκη.


Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και είχαν ακόμα δύο πολύ καλές στιγμές στο 16' και στο 30'.  Αρχικά από έξυπνο φάουλ του Μπέη στο πρώτο δοκάρι, ο Σαμπροβαλάκης "πετάχτηκε" και τελειώσε την φάση από καλό σημείο, με την μπάλα όμως να περνάει έξω, ενώ με την συμπλήρωση 30 λεπτών στο παιχνίδι, και πάλι ο μεσοεπιθετικός των "πράσινων" απείλησε με αριστερό σουτ. Ακόμη ένα σουτ για τον Κεραυνό στο 34ο λεπτό που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον αντίπαλο γκολκίπερ. Η πρώτη καλή στιγμή για τους "κιτρινόμαυρους" καταγράφηκε στο 38', με τον Σπυριδάκη να βγαίνει σε πλεονεκτική θέση όμως γρήγορα αντέδρασε ο Αμπατζής απομακρύνοντας τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι, καθώς στο 50ο λεπτό η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι έπειτα από σουτ του Θεοδωράκη. Ο Κεραυνός αντέδρασε άμεσα και μέσα σε πέντε λεπτά είχε δύο καλές ευκαιρίες, Μετά από εξαιρετική εναλλαγή της μπάλας ο Μαυρογιαννάκης τροφοδότησε τον Γιακουμάκη ο οποίος σούταρε από εξαιρετική θέση αλλά να μην καταφέρνει να σκοράρει (54'), ενώ το ίδιο αποτέλεσμα είχε και η κεφαλιά του Ξυλούρη εντός περιοχής λίγο αργότερα (59'). Στο 80' ένα καλό σουτ του Κρανιωτάκη, η μπάλα στην αγκαλία του Αμπατζή.
Όλα αυτά πριν την κλασσική και πιο σημαντική, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, φάση του Γιακουμάκη στο 84ο λεπτό. Μετά από τρομερή ενέργεια και εξίσου φανταστική κάθετη του Ανδρουλάκη, ο Γιακουμάκης βρέθηκε τετ α τετ με τον Ιατράκη, ο επιθετικός του Κεραυνού πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έκανε την επέμβαση του ματς, αποτρέποντας την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα με τα πόδια.
Έτσι, στο 5ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όλοι αντίκρυσαν σοκαρισμένοι τον Κρανιωτάκη να σκοράρει και να δίνει την νίκη στην ομάδα του, με όλους πάντως στο "στρατόπεδο" των φιλοξενούμενων να σηκώνονται και να ζητούν οφσάιντ σε βάρος του αντίπαλου επιθετικού.

Ακόμη ένα μελανό σημείο για την ομάδα του Άρη Μαυρογιαννάκη, οι αναγκαστικές αποχωρήσεις των Μπέη και Ξυλούρη, με τα προβλήματα που αντιμετώπισαν πάντως να μην κρίνονται ως σοβαρά. 

Νέοι Εργοτέλη Ιατράκης, Φανουργιάκης(46’ Σφακιανάκης), Γκούγκα(46’ Καρδουλάκης), Σπυριδάκης Μ, Χότζα, Τσακόνι, Θεοδωράκης, Σπυριδάκης Γ., Κόκκινος(79’ Κρανιωτάκης), Τσαμανδιώτης(79’ Ρεθυμνιωτάκης), Κουτάντος(59’ Γκίγκας).

Κεραυνός: Αμπατζής,Μαυρογιαννάκης (84′ Εργαζάκης), Παπαδάκης, Δασκαλάκης, Βέγγα, Τσιμινικάκης, Ξυλούρης(71′ λ.τ. Χριστοδουλάκης), Ανδρουλάκης(84′ Κυπραίος), Γιακουμάκης, Μπέης(λ.τ. 53’ Ζούζουλας), Σαμπροβαλάκης(71′ Σεραφειμίδης)

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top