Πρώτο φιλικό και συμπεράσματα για τον Ερμή!

Ηττήθηκε με 4-0 στο πρώτο φιλικό της εφετινής προετοιμασίας ο Ερμής μας, που αντιμετώπισε την Κ16 του ΟΦΗ, νωρίτερα σήμερα (11/8) στο Ατσαλένιο.

Πρώτα δείγματα γραφής για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά, την προετοιμασία και συμπεράσματα για τον προπονητή της ομάδας Βασίλη Κασσαπάκη, ο οποίος ανέφερε τα παρακάτω:

"Είχαμε την ευκαιρία σήμερα να παίξουμε το πρώτο μας φιλικό στη σεζόν, απέναντι σε έναν δυνατό και πιο έτοιμο αγωνιστικά αντίπαλο. Παρά το αποτέλεσμα, βγάλαμε πάρα πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για το που πρέπει να δουλέψουμε και να εστιάσουμε στην συνέχεια της προετοιμασιας μας. 

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, αλλά έχουμε πάρα πολλή δουλειά μπροστά μας για να παρουσιάσουμε την εικόνα που θέλουμε! Καλη συνέχεια στην κ16 του ΟΦΗ."

Η σύνθεση του Ερμή Ατσαλένιου:
Χαχλιουτάκης,Χαρίτακης,Ανδρεανίδης,Χρονάκης,Βασιλάκης,Καλαφάτης,Γωνιανάκης,Κωνσταντακόπουλος,Χατζηνικολάκης,Καλλέργης,Ντουλάκης

Έπιαξαν και οι: Μπελενιώτης,Πόλο,Μαυρογιαννάκης,Ανδρουλάκης,Κουναλάκης,Κουμάκης,Γιακουμάκης,Φραγκάκης,Περάκης,Μουντράκης,Ανδριανάκης

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top