Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά στην προετοιμασία και για τον Ερμή, νικηφόρο το πρώτο φιλικό!

Μετά από δύο εβδομάδες σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας, ο Ερμής Ατσαλένιου ξεκίνησε νικηφόρα τα φιλικά προετοιμασίας του χθες (19/8) το βράδυ, επικρατώντας με 3-1 επί των Νέων Μινωικής.

Το σκορ άνοιξε για τον Ερμή ο Ξημεράκης με τους Νέους της Μινωικής να απαντούν ισοφαρίζοντας το σκορ, όμως οι "πράσινοι" ευστόχησαν από την άσπρη βούλα με τον Γωνιανάκη, για το 2-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κεραλάκης μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή. Να σημειώσουμε πως ο ίδιος παίκτης είχε και δύο δοκάρια στο παιχνίδι.

Έτσι, η δεύτερη θυγατρική ομάδα του ΠΟΑ, ξεκίνησε με νίκη στα φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα την "δέσουν" την ομάδα, θα αναδείξουν που πρέπει να δουλέψει παραπάνω στην προετοιμασία που συνεχίζεται στο Ατσαλένιο και φυσικά θα της δώσουν σιγά-σιγά αγωνιστικό ρυθμό εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Για το παιχνίδι αλλά και γενικότερα για τον Ερμή Ατσαλένιου και τους στόχους του, μίλησε στο επίσημο site του ΠΟΑ, ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Κασσαπάκης: "Αρχικά να ευχηθούμε μια καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ'όλα. Ήταν το πρώτο μας φιλικό για φέτος μετά από ένα διάστημα δύο εβδομάδων σε ρυθμούς προετοιμασίας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και στις προπονήσεις αλλά και στον αγώνα. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο και στο παιχνίδι είδαμε κάποιες αδυναμίες μας ώστε να δουλέψουμε πάνω σε αυτές και να βελτιωνόμαστε, κυρίως στο κομμάτι της ανάπτυξης. Η ομάδα αποτελείται από πολλά νέα πρόσωπα την φετινή χρονιά και ποδοσφαιριστές γεννημένους τις χρονιές 2005-2006. Είμαι σίγουρος πως μέσα από την πολλή δουλειά και την όρεξη των παιδιών θα έχουμε μια ευχάριστη χρονιά".

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top