Συνεχίζονται οι τηλεκπαιδεύσεις και η εξαιρετική δουλειά στα τμήματα της ομάδας μας!

Οι άνθρωποι των Ακαδημιών Π.Ο.Α δεν έχουν σταματήσει καθόλου την εξαιρετική δουλειά από την έναρξη της δεύτερης καραντίνας, βρίσκοντας σωστούς και δημιουργικούς τρόπους να υπάρχουν για τα παιδιά πολλά χρήσιμα πράγματα και δραστηριότητες, ακόμα και σε αυτήν την περίοδο που τα πάντα έχουν σταματήσει.
Τόσο με την σειρά βίντεο "Το ποδόσφαιρο στον Π.Ο.Α δεν σταματάει ποτέ", που δίνονται ασκήσεις με ή χωρίς μπάλα για σωματική άσκηση, όσο και με τις τηλεκπαιδεύσεις με το τόσο ξεχωριστό περιεχόμενο, που δίνεται στα παιδιά μας η ευκαιρία να λάβουν συμβουλές και πολλά ακόμα σημαντικά στοιχεία για την πορεία τους όχι μόνο σαν αθλητές - ποδοσφαιριστές αλλά πολύ περισσότερο σαν άνθρωποι.

Ακόμα μια τηλεκπαίδευση λοιπόν με πολύ όμορφο, σημαντικό κι ενδιαφέρον περιεχόμενο πραγματοποιήθηκε προχθές (9/12) το βράδυ για τους μικρούς μας αθλητές.

Αρχικά μίλησε o υπεύθυνος Ακαδημιών Νίκος Μακράκης ο οποίος διοργάνωσε και αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα και στην συνέχεια ο πρόεδρος του Π.Ο.Α Γιώργος Λέλεκας αναφερόμενος αναλυτικά στην ιστορία της ομάδας μας.

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο επιθετικός της Φένλο και παιδί των Ακαδημιών μας Γιώργος Γιακουμάκης, που παρότι είχε υποχρεώσεις με την ομάδα του και ήταν η μέρα των γενεθλίων του, δέχτηκε με χαρά να μιλήσει και να αναφερθεί για το ποδόσφαιρο στην Ολλανδία, για την Εθνική και για το ξεκίνημά του από τον Π.Ο.Α. Ακόμα, ο Γιώργος τόνισε πόσο σημαντικό είναι να δουλεύεις καθημερινά και να έχεις παράλληλα καλό χαρακτήρα.

Στην συνέχεια μίλησε ακόμα ένα παιδί των Ακαδημιών του Π.Ο.Α ο Γιάννης Μπουτσάκης. Ο Γιάννης ανέλυσε πως συνδύασε το ποδόσφαιρο με το διάβασμα για να πάρει το πτυχίο του αλλά και να φτάσει σε υψηλές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές απάντησαν σε πολλές ερωτήσεις των παιδιών.

Στην κουβέντα εκτός από τον Νίκο Μακράκη υπεύθυνο Ακαδημίας, τους προπονητές Κεραυνού και Ερμή, Άρη Μαυρογιαννάκη και Βασίλη Κασσαπάκη, ήταν προπονητές και γονείς παιδιών από τα τμήματα της Ακαδημίας μας.

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top