Τηλεκπαίδευση το Σάββατο για τα παιδιά της Ακαδημίας μας!

Άλλη μια τηλεκπαίδευση θα πραγματοποιθεί για τα παιδιά των Ακαδημιών μας, το ερχόμενο Σάββατο 19 Δεκμβρίου στις 19:00 το απόγευμα, με προσκεκλημένο τον προπονητή Βασίλη Παπαδάκη και θέμα "Ο δρόμος της βελτίωσης με στόχο την κορυφή"
Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο Ακαδημιών κ. Νίκο Μακράκη για να τους αποστείλει το σχετικό link

Η εξαιρετική δουλειά και η προσπάθεια από τους ανθρώπους της Ακαδημίας του Π.Ο.Α συνεχίζεται και κατά την διάρκεια της δεύτερης καραντίνας. Στο πλαίσιο αυτό, όλο το διάστημα αναστολής των αθλητικών δραστηριοτήτων, γίνονται τηλεκπαιδεύσεις με πολύ σημαντικό κι ενδιαφέρον περιεχόμενο,η σειρά βίντεο "Το ποδόσφαιρο στον Π.Ο.Α δεν σταματάει ποτέ", η οποία περιλαμβάνει ασκήσεις με μπάλα ή χωρίς και αρκετά ακόμα.

Το ερχόμενο Σάββατο 19 Δεκεμβρίου λοιπόν ο υπεύθυνος της Ακαδημίας μας Νίκος Μακράκης θα έχει προσκεκλημένο τον Βασίλη Παπαδάκη, προπονητή ποδοσφαίρου, κάτοχο UEFA A' και Τεχνικό Διευθυντή Δικτίου Ακαδημιών ΠΑΕ Χανιά.

Ο Βασίλης Παπαδάκης ο οποίος έχει διατελέσει Πρόεδρος του Παγκρήτιου Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου και του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων, ως εισηγητής σε σεμινάρια έχει αναπτύξει θέματα όπως: "Η εξειδίκευση της ποδοσφαιρικής προπόνησης", " Ο ρόλος του προπονητή θέσης στο ποδόσφαιρο", "Ποδόσφαιρο και μαθήματα ζωής: Oι αξίες!".

Επίσης είναι συγγραφέας των βιβλίων Προπόνηση θέσης στο ποδόσφαιρο (2018 - Εκδόσεις Sportbook), Pre-season soccer Training (2019 - Εκδόσεις Bennion Kearny) και Προπονώντας παιδιά (2020 - Εκδόσεις Sportbook)

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top