Webinar με Βαγγέλη Μπέκα για την Ακαδημία μας!

Το 8ο webinar, ακόμα ένα με μεγάλο ενδιαφέρον θα πραγματοποιηθεί για την Ακαδημία μας την ερχόμενη Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα. Ομιλητής θα είναι ο Βαγέλλης Μπέκας, προπονητής φυσικής κατάστασης Ακαδημιών ΠΑΕ Παναθηναϊκός και θέμα θα είναι: "Psychology before the game + fun games".

Η Ακαδημία μας και ο υπεύθυνος Νίκος Μακράκης, συνεχίζουν τις ενημερώσεις και τις ομιλίες με ανθρώπους του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, με στόχο να μείνουμε όλοι κοντά σε αυτό που αγαπάμε, να μείνουμε ενεργοί και παράλληλα να εκπαιδευτούμε από ανθρώπους με γνώση και εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες όπως ο Βαγγέλης Μπέκας.

Το webinar αφορά τους προπονητές της Ακαδημίας μας, ωστόσο, οποιοσδήποτε επιθυμεί να το παρακολουθήσει μπορεί να επικοινωνήσει με τον Νίκο Μακράκη.

Βαγγέλης Μπέκας: O Βαγγέλης Μπέκας είναι πτυχιούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος διπλώματος UEFA B' LINENCE και εκπαιδευτής του προγράμματος FIFA 11+ στην Ελλάδα. Έχει εργαστεί ως προπονητής φυσικής κατάστασης στην ΠΑΕ ΑΕΚ (2017-2019), ως γυμναστής σε Πανιώνιο, Πλατανιά, Πανθρακικό στην Super League και στον Απόλλωνα Σμύρνης στην Football League. Ακόμα είναι επικεφαλής του Stuff φυσικής κατάστασης στο GERARD'S CAMP.
Στην θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης στις Ακαδημίες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται από το 2016 ως σήμερα. 

Αναμφισβήτητα από τους πιο πολύπλευρους, πολυτάλαντους και επικοινωνιακούς προπονητές φυσικής κατάστασης, ο οποίος έχει ήδη μεγάλη εμπειρία τόσο σε ανδρικές ομάδες υψηλού επιπέδου όσο και στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top