Webinar με τον Δημήτρη Ξουρή για την Ακαδημία μας!

Ακόμα ένα webinar θα πραγματοποιηθεί για την Ακαδημία μας, την ερχόμενη Πέμπτη (25/2) στις 19:00 το απόγευμα. Ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Ξουρής και θέμα "Ανάλυση της απόδοσης και αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών".

Η Ακαδημία μας και ο υπεύθυνος Νίκος Μακράκης, συνεχίζουν τις ενημερώσεις και τις ομιλίες με ανθρώπους του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, με στόχο να μείνουμε όλοι κοντά σε αυτό που αγαπάμε, να μείνουμε ενεργοί και παράλληλα να εκπαιδευτούμε από ανθρώπους με γνώση και εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες όπως ο Δημήτρης Ξουρής.

Το webinar αφορά τους προπονητές της Ακαδημίας μας, ωστόσο, οποιοσδήποτε επιθυμεί να το παρακολουθήσει μπορεί να επικοινωνήσει με τον Νίκο Μακράκη.

Ο Δημήτρης Ξουρής είναι κάτοχος διπλωμάτων προπονητικής ποδοσφαίρου UEFA C και UEFA B καθώς επίσης και πιστοποιημένος Αναλυτής απόδοσης Α.Π.Θ.

Στο παρελθόν, και συγκεκριμένα τη σεζόν 2016-17 συνεργάστηκε με τον προπονητή Βασίλη Κρασανάκη στην πρώτη ομάδα του Π.Ο.Α.
Στη συνέχεια, εργάστηκε για δύο σεζόν (2017-18 και 2018-19) ως Αναλυτής/Σκάουτερ στην ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891, ενώ τη σεζόν 2019-20 εργάστηκε ως Αναλυτής αγώνων στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Super League 1) και τη σεζόν 2020-21 στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Super League 1). Ακόμα, αρθρογραφούσε στο Sport24.gr ως αναλυτής αγώνων σε παιχνίδια για το EURO 2016 και το UEFA Champions League.

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top