Χρήσιμα συμπεράσματα και καλή παρουσία παρά την ήττα στο ΒΑΚ για τον Π.Ο.Α

Οι "πράσινοι" παρά την ήττα με το εν τέλει ευρύ 5-0, στάθηκαν εξαιρετικά στο πρώτο μέρος, έχοντας μεγάλη διάθεση, τρεξίματα, σε μεγάλα διαστήματα καλή κυκλοφορία, ενώ παράλληλα δημιούργησαν κάποιες καλές στιγμές χωρίς να αντιμετωπίσουν κινδύνους στην άμυνα απέναντι σε έναν ποιοτικό και ισχυρό αντίπαλο.

Η ομάδα μας είχε καλές στιγμές με τους ορεξάτους επιθετικά Καϊμακαμούδη και Μιγκέλ Ολιβέιρα, όμως σε καμία από αυτές δεν κατάφερε να σκοράρει. Ούτε στην μεγαλύτερη φάση του 30ού λεπτού, όταν και ο Σωτηρίου είπε "όχι" στο σουτ εντός περιοχής του εξτρέμ των φιλοξενούμενων.
Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 28ο λεπτό με τον Καμάου να "διαβάζει" και να εκμεταλεύεται το αμυντικό λάθος, πηγαίνοντας με μεγάλη ταχύτητα προς την μπάλα, πέρασε τον Γιαγκιόζη και πλάσαρε σε κενή εστία. 

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Νίκου Νιόπλια ανέβασε στροφές, είχε πολύ καλές επιλογές στην επίθεση και με τους Νέιρα - Φαν Ντούινεν που πέρασαν σαν αλλαγή, να κάνουν την διαφορά στο σκοράρισμα.
Στο 50' ο Φαν Ντούινεν μπήκε στην περιοχή από δεξιά, σούταρε, νικώντας τον Γιαγκιόζη για το 2-0, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο Ντε Γκούζμαν μετέτρεψε σε γκολ με απευθείας εκτέλεση το φάουλ που κέρδισε ο Νέιρα.
Στην συνέχεια ο Νέιρα σκόραρε στο 67ο λεπτό, όταν μετά το λάθος διώξιμο είχε εύκολο έργο από την μικρή περιοχή για το 4-0.
Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 76' και πάλι ο μέσος των "ασπρόμαυρων" από το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ένα λεπτό νωρίτερα ο Νίκος Μαρινάκης.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο πολύ καλά σουτ με τον Ολιβέιρα, στην μια περίπτωση απέκρουσε ο Σωτηρίου, ενώ στην άλλη η μπάλα πέρασε άουτ. Ακόμα, με υπομονή πάτησε αρκετές φορές περιοχή, χωρίς ωστόσο την καλή τελική πάσα ή ενέργεια.

Η ομάδα μας αποκόμισε πολλά θετικά από το σημερινό φιλικό και μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το ματς Κυπέλλου την ερχόμενη Κυριακή 5/9 κόντρα σε ΑΟ Πηλίου Κω στο Ατσαλένιο με μόνο στόχο την πρόκριση.

 

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Διαμαντής, Βούρος, Γιαννούλης, Λυμπεράκης, Mεγιάδο, Γκαγιέχος, Ντε Γκούζμαν, Καστάνιος, Καμάου.

Έπαιξαν και οι: Γρίβας, Μπαλογιάννης, Φαν Ντούινεν, Πασαλίδης, Νέιρα

Π.Ο.Α: Γιαγκιόζης, Σαμουηλίδης, Αννιτσάκης, Πατινιώτης, Κερμενίδης, Τσιρούδης, Μεϊρέλες, Ολιβέιρα, Ρουμπάκης, Σένκα, Καϊμακαμούδης

Έπαιξαν και οι: Ένο, Χατζηανδρέου, Γιαλυτάκης, Νηστικάκης, Βοργιάς, Λέλεκας

Χορηγοί Μεταφοράς

Χορηγοί Ομάδας

Top